https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otvoritev križišča v Satahovcih

03.04.2019 ob 6:05  

Včeraj, 2. aprila, je v Satahovcih potekala simbolična otvoritev križišča pri pokopališču. Križišče sta otvorila predsednica krajevne skupnosti Satahovci, Nataša Martinec in župan Občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek.


Križišče, ki je pravzaprav povezava s sosednjimi kraji in je precej obremenjeno, je v preteklosti zahtevalo kar nekaj nesreč, tudi s tragičnimi posledicami. Zato so krajani Satahovcev in ostali, ki uporabljajo omenjeno cesto zadovoljni, da se je to uredilo in upajo, da bo sedaj tudi manj nesreč in bo cesta tako bolj varna. K temu bodo prispevale tudi ulične luči, ki so postavljene v križišču.

Župan je še dodal, da je investicija stala 118 tisoč evrov in, da se bodo tudi v prihodnje trudili za dobrobit vseh krajevnih skupnosti, nekatere investicije so že v teku, nekatere pa še načrtujejo. Prav tako pa želijo v prihodnje urediti tudi precej uničeno glavno cesto od Satahovcev proti Murskim Črncem.



Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2019 ob 11:35 gost

      Ka ljudij vse se tere bogme

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2019 ob 11:36 gost

      svaštaaaaaaaaaaa

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2019 ob 13:30 pišta gost

      Me zanima, koliko dni bodo zdržali znaki za obvezno smer. Sigurno bo v kratkem en pripeljal zelo hitro, po možnosti še ponoči in ne bo pozoren in bo nabasal otoček in znak. Še nikjer nisem videl podobnega križišča, da nebi vsake nekaj čas menjali polomljene signalizacije. Krožišče bi bila bistveno boljša varianta. Ampak nekaterim pač ni pomoči. Plačani so in ne delajo tisto, kar bi morali.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.04.2019 ob 14:04 DF-LUP gost

      Že pa se Jevšek slika, na vsaki vaški cesti, me zanima če de se slikal da bodo hotel Dijano dol zaprli. Lujdi pa telko ka se se tere (samo nastopajoči) škoda vidim pogače pa pijačo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.04.2019 ob 7:51 Marko gost

        Kda so Dijano zapravili je dr. Jevšek še nej bil župan...tak ka neven ka neposredno ma z tem...naj odgovarjajo tiste ka so vsa lejta kradnoli tan...

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2019 ob 18:32 Ges gost

      Super!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.04.2019 ob 11:17 Pišta gost

      Pozdravljam ureditev križišča, toda cesta, ki vodi od tega križišča v smeri proti Murskim Črncem oziroma Tišini pa je katastrofalna, sramotna za obe obe občini.To je že praksa v soboški občini, da za nekaj metrov vstran od urejenega krožišča ali križišča ostaja razrita cesta, ki iznakazi novo pridobitev.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.04.2019 ob 17:03 boris gost

      ja cesta naprej pa kak da bi se po njivi pelo ? tou pa nemo urejali ? Katsatrofa pa če maš že enkrat bagere tam pa nika kopaš pa te dajmo v celoti napraviti. Ker ta cesta kak je naprej bi mogla biti preplastena že pred 10 letji !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.04.2019 ob 14:19 vori gost

      Križišče Satahovci Ka pa gospod župan cela cesta Krog --- Murski Črnci pa to je sramota

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.