https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V središču mesta poteka Pomladni sejem

05.04.2019 ob 10:50  

Danes je v središču mestu pestro, saj poteka Pomladni sejem. Ta letos poteka prvič in se tako pridružuje že tradicionalnima Trezinemu in Miklošovemu senju.


V Murski Soboti vsako leto potekata Trezino in Miklošovo senje ter sejmi ob prvih ponedeljkih v mesecu, ki so zapuščina večstoletne tradicije sejmov v mestu. Lani pred praznikom svetega Vida je Komunala Murska Sobota skupaj z Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota ter mestno občino že obudila Poletni sejem. Zasnova in obseg Pomladnega sejma ter tudi njegova lokacija pa ostajajo kot pri Trezinem in Miklošovem sejmu.

Obiskovalci lahko tako danes na sejmu obiščejo različne kramarje in ponudnike, prav tako pa ne manjkal glasbeni nastop skupine Weekend Band ter znana gostinska ponudba.

Glede na koncept sejma bo ponudba osredotočena na pomladne ponudnike. Na sejmu so ob preostali stalni ponudbi rokodelcev in kramarjev (suho sadje, suha roba, lectarji, lončarji) na voljo mlada zelenjava (domači ponudniki), cvetje, pomladne dekoracije, vrtno pohištvo, vrtno orodje, košare, lončena posoda, trajnostne vrečke, izdelki iz sivke, izdelki za prosti čas in žar ...

Kot z vsemi drugimi dogodki, ki jih mestna občina pripravlja skupaj z javnimi zavodi, želijo tudi s Pomladnim sejmom obogatiti in popestriti dogajanje v mestu. Ob tem želijo organizatorji obuditi tradicijo in jo potem ohranjati. Sejem lahko obiščete danes vse do 18. ure.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2019 ob 12:34 regica gost

      Sejem je samo kupcof nej, edijno organizator de fejst fajn skasejrau !!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2019 ob 12:36 regica gost

      Sejem je samo kupcof nej , edijno organizator de fajn skasejrau !!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2019 ob 13:26 gost

      Prosim ne davlite tega kvazi sejma od šerifa na isti nivo kak sta Trejzino pa Miklošovo. Te tradicionalni pomladni/poletni sejem de enkrat, ka se nategne prodajalce pa pobere najemnina, pa nikoli več, ker osel gre samo enkrat na led. lp, Štejf

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2019 ob 13:52 lepec gost

      Sejem mi dol visi!!!!!!!!!!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.04.2019 ob 14:20 kosec gost

      KA SE PA BRKI MEJŠA PRI MIKIJEVON ŠANKI !? On je čijsta zguba !!!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.04.2019 ob 15:24 DF gost

      Kje je zdaj tistih "3000" zvestih privržencev Mure ??? A tak sejem pa za vas ni dovolj dober ??? ALi ste pa celotno socialno zapravili za tekmo u mariboru ??

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.04.2019 ob 23:34 gost

      DF STVARNO SI IDIOT BITANGA DEBIL PRIMITIVEC IZGINI ŽE ENKRAT S POMURCA

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.