https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Kako v materinstvu premagati strahove in razviti zaupanje vase?

05.04.2019 ob 14:00  

Center za družine Murska Sobota vabi na interaktivno brezplačno predavanje "KAKO V MATERINSTVU PREMAGATI STRAHOVE IN RAZVITI ZAUPANJE VASE", predavateljice Sara Bürmen, ki bo v sredo, 10. aprila 2019, ob 17. uri v prostorih Centra za družine Murska Sobota v dvorcu Rakičan.


Predavateljica Sara Bürmen, mag. zakonskih in družinskih študijev deluje pod okriljem združenja Upaj.si - strokovno združenje za kakovost odnosov.

Organizator pripravlja pester program za otroke v času predavanja.

Foto: Fb upajsi.si

Materinstvo je vloga, ki spremeni vsako žensko. Mame se soočajo s številnimi vprašanji, stiskami, izzivi, dvomi in strahovi, zato je notranji kritik pri mnogih še posebej močan in nespodbuden. Pritiski, ki jih doživljajo, večkrat izhajajo iz obremenjenosti s številnimi mislimi in vsakdanjimi opravki ter občutkom, da je potrebno narediti vse na enkrat.

Cilji:

- seznanitev z izvirom pogostih strahov, skrbi, prepričanj in vedenj,
- opredelitev pomena in moči družinskih vzorcev ter družinske dediščine in preprosti koraki za preoblikovanje le - teh vzorcev sebi v prid,
- krepitev sočutja do sebe, s pomočjo različnih vaj,
- zmanjšanje samokritičnosti, perfekcionizma, anksioznosti glede vzgoje, materinstva itd.,
- dobro počutje, sprostitev, seznanitev z ukrepi, ki pomagajo pri razvijanju zaupanja vase.

Aktivnost je brezplačna

Prijave zbirajo preko:

- email naslova: druzina@ris-dr.si ali

- telefonske številke: 02 538 18 94.

Organizatorji vljudno naprošajo, da ob prijavi na dogodek 10. 4. 2019 sporočite tudi število in starost otrok, ki se bodo udeležili aktivnosti za otroke v času interaktivnega predavanja. Več najdete TUKAJ.

Program sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.      

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.