https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Odranci šele v podaljšku do treh točk proti Radgoni

Odranci, 8.4.2019  

V Odrancih sta se, v 19. krogu 3. SNL vzhod, pomerili ekipi Odranec in Radgone. Pred okoli 250 gledalci so bili boljši domači igralci, ki pa so za zmago zadeli šele v sodniškem dodatku.


Odranci - Radgona 2:1 (1:0)

1:0 - Vinkovič (4.min), 1:1 - M. Horvat (80.min), 2:1 - P. Horvat (92.min)

 

Odranci: Prša, Vok, Kalamar, Suhač, N. Kociper, Meznarič (od 56. Legen), Jerebic, Pihler, P. Horvat, Lebar (od 46. D. Kociper) in Vinkovič.

Radgona: Božek, Šipek, Klobasa, Bračič, Katan (od 54. Cvetko), Divjak, Adam, Sterniša (od 46. Krajnc), Drašak, Zupanič (od 73. M. Horvat) in Kocet.

Glavni sodnik: Nejc Gergič.

V Odrancih so tekmo bolje začeli domači, ki so zadeli že v 4. minuti, takrat je Vinkovič izkoristil podajo Lebarja z leve strani in z glavo matiral Božeka. Do konca prvega polčasa sta si obe moštvi pripravili še nekaj polpriložnosti, a izid se ni spremenil. Do naslednjega zadetka je bilo potrebno čakati do 80. minute. Takrat je Marko Horvat, ki je v igro vstopil le sedem minut prej, zadel za 1:1 in napeto končnico obračuna. Zadnji pritisk domačih je obrodil sadove v 92. minuti, ko je Patrik Horvat zadel za nove tri točke.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.04.2019 ob 9:38 Tornado, gost

      TORNADO,Odranski zopet melje,gazimo vse poprek,pridite nam zopet.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.04.2019 ob 10:05 naftaš gost

      So me pa razočarali Odranci, glede na to da so prvi sem pričakoval gladko zmago nad zadnjo Radgono. Očitno cuzeki zopet nimajo ambicij za drugo ligo. Škoda. Imata kaj več ambicij Grad in Ljutomer? Kdo ve?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.04.2019 ob 11:31 Trener gost

        Odrance želijo samo kvalifikacije in zaslužek ne pa napredovanje, to je sigurno, tudi Ljutomer nima želje, zanimivo Veržej si želi napredovanje če ne prej pa v novi sezoni. To je precej točna informacija.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.04.2019 ob 11:13 nah gost

      Te so pa nah dali gol in so nah zmagali. Pa smo nah izgubili, ker nah naši nah ne znajo žoge brcat. Nah, kaj češ, tak je.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.04.2019 ob 20:51 Feri gost

      Cifer ni za te ograček klube,in seljačke igralce,Cifer je trener za prvo in drugo ligo.z temi Cuzeki nemore nič naredit.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.04.2019 ob 11:24 gost gost

        Si smešen,naj da kupico stran,kak je bil v petek na fazanariji,pod rednimi maligani,drugače pa dober trener,kozarec je problem.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.04.2019 ob 9:57 Tornado gost

      Čakamo ubogi Veržej,gdaj zopet pridejo v šolo nogomete,sedaj ste Verženci napizdili N.Z,da so preložili tekmo,vse se ve zakaj.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.04.2019 ob 12:28 naftaš gost

      Trener hvala za odgovor. Za Veržej sem vedel da imajo ambicije, samo imajo že prevelik zaostanek, tak da upam, da jim v naslednji sezoni uspe nazaj preboj v drugo ligo. Več pomurskih ligašov bo v drugi ligi, tolko boljše za našo pomursko regijo. Tudi Nafta bo še en čas v drugi ligi, razen če misli vodstvo v naslednji sezoni okrepiti ekipo in to ne z drugoligaškimi ampak prvoligaškimi igralci.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.