https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Polana gladko premagala Črenšovce

Črenšovci, 14.4.2019  

V 20. krogu 3. SNL vzhod, sta se v Črenšovcih pomerili ekipi Črenšovec in Polane. Boljši so bili gostje iz Velike Polane, ki so slavili z 4:0.

Črenšovci - Polana 0:4 (0:1)

0:1 - Žugelj (20.min), 0:2 - Novak (53.min), 0:3 - Žugelj (58.min), 0:4 - Horvat (67.min)

 

Črenšovci: Raduha, D. Hozjan, Kociper, T. Hozjan (od 72. Vuk), M. Virag (od 72. Roškar), Zeljković, Tigeli, Tompa, L. Virag, Graj in Krauthaker (od 72. Cigan).

Polana: Šaruga, Sermek, Klujber (od 73. Šiško), Jakšič, Polajžer (od 81. Zadravec), Novak, Recek (od 56. Car), Žalik, Vori, Horvat (od 81. Tompa) in Žugelj (od 81. Lotrič).

Glavni sodnik: Slavko Nemet.

V Črenšovcih so na sosedskem dvoboju tokrat bili boljši gostje iz Velike Polane, ki jih je v vodstvo popeljal Žugelj v 20. minuti. Do konca prvega polčasa se rezultat ni spremenil. Drugi polčas so boljše odprli gostje, ki so prišli do povišanja vodstva v 53. minuti. Takrat je Novak izvajal prosti strel z leve strani, daleč stran od vrat Črenšovec. Oster predložek so zgrešili vsi nogometaši v kazenskem prostoru, žoga pa je prevarala tudi vratarja in končala v mreži.

V 58. minuti povišanje vodstva. Takrat je Žugelj prejel globinsko podajo, potegnil proti vratom, sprožil z leve strani, žoga pa je ušla domačemu vratarju Raduhi med nogama in končala v mreži. To je bil Žugljev 15. zadetek to sezono, s tem je trenutno tudi novi prvi strelec lige. Delo je dokončal Horvat, ki je v hitrem protinapadu bil hitrejši od domače obrambe, ter matiral Raduho za končnih 0:4.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2019 ob 14:34 0909755 gost

      Polanski kmetje pa fuzbalere. Ha ha

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.04.2019 ob 16:10 Miso gost

      Seodski

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.04.2019 ob 19:36 gost

      Kakšne cilje ma Polana ? Druga liga , treča ali pomurska !? Eh tou povejte ka znamo za koj se borimo. Ali smo drugi - tretji pa idemo v Pomursko ligo, kje tu logika ? Ali..............

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2019 ob 10:45 deki gost

        Polana lahko igra samo v pomurski naslednjo sezono. Nimajo pogojev, ni zadostno število selekcij, igrišče neustrezno, trener brez ustrezne licence. Pomoje nepotrebno razmetavanje z denarjem, nekaj v stilu "ima se,može se".

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2019 ob 12:17 rampampam gost

        Če faušija bi gorela... Rajše ite k njin pa pijtajte kak delajo, pa je probajte kak najbolše znate koperati. Če komi privoščin, te njim pa Odrancom

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.