https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Trije Muraši v najboljši enajsterici kroga

16.4.2019  

Črno-beli so v 27. krogu Prve lige Telekom Slovenije z 0:2 premagali Celje.

V najboljši enajsterici 27. kroga Prve lige Telekom Slovenije najdemo Alena Kozarja, Aleksandara Boškovića in Matica Maruška.

Mura je vknjižila prvo zmago na prvoligaških tekmah s Celjem in deseto zmago v Prvi ligi Telekom Slovenije. Matic Maruško je v letošnji sezoni Prve lige Telekom Slovenije odigral že več kot 2.000 minut.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.04.2019 ob 19:24 DF gost

      Cakam samo, da ti strokovnjaki razglasijo sminkerja za najboljsega igralca prvenstva .

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2019 ob 11:46 IME gost

        li ti ide v nos, aaa? nemreš brez njega. jebe se tebe za muro, a vse znaš o njej. hm.. zadnje tekme si ga cele čas šinfo, pa sploj znaš ka je biu do zaj poškodovane? zato je biu vedno menjane, ker je še nej 100% pripravlene. če pa ti od njega čakaš gol na vsake tekme, si pa po domače povedano BUMBAR!!! saj pa je nej napadalec, letos ma drugačne naloge v klube, kak je to blo v 2.lige!! al ka mo to tebe razlago, tebe vseznalce.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2019 ob 11:58 DF gost

        Kaj ti res ne razumes, da je on preslab igralec za prvo ligo??????? Vozijo, driblajo ga kot malo deco, vcasih sploh ne ve kje je zoga. Penalov ne zna streljati. Vsaka njegova osma podaja pride ne pravo mesto, ostalo sfali. Pri vsaki zogi ( korner, prosti strel ) je zraven ceprav ne zna podati. Nisem glih za Sturma ali on zna veliko bolje podati od sminkerja. JA, SMINKER JE NAJBOLJSI!!!!!! Da bi ti pohvalil Obradovica, Boskovica, Sturma pa se koga, bi ti dal prav. A sminkerja??????

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2019 ob 12:49 IME gost

        DF - zaj pa henjaj srate, en penal je zastrejlo, pa je že najslabše? kelko penalof je zlufto Messi? kelko CR? preslab je? hahaha komedijant si prave. pa ti bi resno lejko biu nekše trener v ene ekipe, kak ti to vse obvladaš. ne vej podate s kornera? pa ka te ge pijtan neka. pa ti sploj znaš kere je bobičanec? vej pa ne mlate v prazno, človek božje. vsaka osma je točna? pa kere tekme ti gledaš? ne praven ka je vrhunske igralec, al DOBER PA JE!!!!! ka tak te bolij, ka je od NAFTE ODIŠO?? ti si resno dotalno FUKNJENE (saj tak maš nick). Obradiviča nejtrbej hvalite, ka to že same se vijde, ka je KLASA ZA SEJBE!!! KA JE VELKA ZASLUGA NJEGOVA, KA SMO TU GOR NA LESTVICE, KJER SMO. TAK SIGURNOGA GOLMANA SMO ŽE NEJ MELE KA NE POMNEN!! ŠTURM JE ZA MEJNE NAJBAUKŠE BOČNE IGRALEC, ZASLUJŽO BE SE VPOKLIC V REPREZENTANCO, NAMESTO JOKIČA, ZA KEROGA JE ŠTURM PROFESOR!!! velke pohvale idejo tude Lorbke, kere je skoro vsako tekmo konstanten. v glavnon pa povedano POHVALA IDE VSEN IGRALCON!! KAK TUDE TRENERE, ker kakše druge trener nebe to iz njin v potegno, kak je to napravo Šimundža!! sicer pa, zakoj je bobi šminker? ka ma polizano frizuro? komedijant

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2019 ob 13:12 DF gost

        IME, katere tekme ti gledas, da ne vidis koliko zog sminker zapravi, kako netocno podaja, kako mu odvzemajo zogo, kako ga driblajo in smesijo, ........????????????? O Obradovicu in Sturmu pa nisi napisal nic drugega kot sem sam napisal v enem stavku!!!!!! Sta resnicno dobra. Se pozna mariborska sola. Poglej bolje sminkerjevo obnasanje, njegovo sebicnost, veckratno kreganje s soigralci, vzvisenost, ........... morda bos koncno kaj opazil. Pa kaj sminkerja z Nafto omenjas?????? Nafta je imela Roginica, ki je vreden za vsaj stiri sminkerje.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.04.2019 ob 21:31 lepec gost

      On je izven serijski igralec. Za njega se baje že zanima zagrebški Dinamo!!!!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.04.2019 ob 13:12 Čergoli gost

      Mislim, da bo tudi kaj kmalu poklican v Hrvaško reprezentanco.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.