https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zaposleni v Leku v Lendavi se vključujejo v prostovoljske dejavnosti

27.04.2019 ob 12:00  

Novartisovi sodelavci v Sloveniji (Lek, Sandoz, Farmacevtika in Onkologija) med 16. aprilom in 29. majem svoj čas namenjajo posameznikom ter različnim organizacijam po vsej Sloveniji, ki potrebujejo pomoč.

Prostovoljske dejavnosti, ki jih v okviru globalne pobude Dan sodelovanja z lokalno skupnostjo organizira Novartis v Sloveniji, so v polnem teku. Projektu korporativnega prostovoljstva se je letos pridružilo več kot 700 zaposlenih iz vseh Novartisovih divizij.

Kot vsa leta doslej tudi letos pri dejavnostih sodelujejo sodelavci in sodelavke iz enot Antiinfektivi Lendava in Trdni izdelki Lendava. Pred nekaj dnevi so se udeležili krvodajalske akcije v Lendavi in se odpravili na izlet z varovanci Ozare iz Lendave po Lendavskih goricah. »V prostovoljske dejavnosti in sodelovanje z lokalno skupnostjo smo v Lendavi vključeni že vrsto let. S pobudami, kot je Dan sodelovanja z lokalno skupnostjo, izkazujemo dolgoročno zavezanost in povezanost s krajem, v katerem delujemo. Naši sodelavci se že vnaprej veselijo teh dejavnosti in se jih radi udeležijo, na kar smo zelo ponosni,« je dejal Simon Rečnik, direktor Trdnih izdelkov Lendava.

V maju, natančneje 22. maja, bodo sodelovali še pri organizaciji Regijskih iger Specialne olimpijade, ki jih prireja Dvojezična osnovna šola II Lendava. »S sodelovanjem v lokalni skupnosti ne delamo nekaj dobrega le za tiste, ki našo pomoč potrebujejo, ampak bogatimo tudi sebe. Vsako leto znova se naši sodelavci in sodelavke napolnijo z energijo ter ustvarijo nepozabne spomine. To nas navdaja z zadovoljstvom in poveča motivacijo za delo,« je povedala Gizela Štampar, direktorica Antiinfektivov Lendava.

Novartis v Sloveniji Dan sodelovanja z lokalno skupnostjo letos organizira že petnajsto leto zapored. Vključno z letošnjim letom bodo Novartisovi sodelavci lokalnim skupnostim namenili več kot 41.200 delovnih ur in pomagali več kot 60 organizacijam ter več kot 12.000 posameznikom.

Foto: lek.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2019 ob 21:39 gost

      Mit mondu?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.