https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Polana do težko prigarane zmage proti Radgoni

Velika Polana, 27.4.2019  

V petek sta se, v 22. krogu 3. SNL vzhod, pred okoli 200 gledalci, pomerili ekipi Polane in Radgone. Tri točke so osvojili domači, ki so slavili z 1:0.

Polana - Radgona 1:0

1:0 - Vori (8.min - 11m)

 

Polana: Šaruga, Polajžer, Sermek, Jakšič, Žalik, Novak, Recek (od 68. Car), Vori, Horvat, Lotrič (od 82. Tompa) in Žugelj.

Radgona: Božek, Šipek, A. Klobasa, Bračič (od 82. Krajnc), J. Klobasa, T. Klobasa, Adam, Horvat, Drašak, Kocet (od 66. Sterniša) in Divjak.

Glavni sodnik: Niko Mihelič.

 

Odločilni trenutek na srečanju se je, kot se je izkazalo, zgodil v 7. minuti tekme. Takrat je gostujoči vratar Božek storil prekršek in sodnik je pokazal na belo točko. Enajstmetrovko je uspešno realiziral Vori. Do konca prvega polčasa še po nekaj priložnosti na obeh straneh, povsem ob koncu je poiskus Bračiča zaustavil domači vratar Šaruga.

V drugem polčasu so si več zrelih priložnosti pripravili domači, ki jih je v obup spravljal predvsem gostujoči vratar Božek, ki je zaustavil strele Horvata, Lotriča, Vorija, ... V 88. minuti pa so si svojo veliko priložnost pripravili gostujoči igralci, ki so stekli v hiter protinapad, žoga je že zaobšla vratarja Šarugo, ki je zapuščal vrata, da bi zmanjšal kot strelu, žoga se je na koncu odkotalila mimo praznih vrat. V podaljšku pa še ena lepa priložnost za Polano, po podaji Žuglja, ki ja na sebe "navlekel" dva obrambna igralca, pa tudi vratarja, je do strela neoviran prišel Tompa, a je njegov strel s skrajnimi močmi blokiral eden izmed obrambnih igralcev.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija