https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Občinski derbi med Nedelico in Renkovci brez zmagovalca

Nedelica, 30.4.2019  

To nedeljo, 28. aprila, je v Nedelici potekal razburljiv občinski derbi med ekipama ND Nedelica - ND Renkovci.

ND NEDELICA - ND RENKOVCI 1 : 1 (0 : 1)
Maučec Timotej (38. min), Nežič Jernej (64. min)

 

V 17. krogu MNL Lendava sta se na nogometnem igrišču v Nedelici pomerili ekipi Nedelice in Renkovcev. V prvem polčasu je za vodstvo gostujočih zadel Timotej Maučec.

V drugem delu srečanja je domači ekipi uspela izenačiti, strelec zadetka je bil Jernej Nežič. Ob koncu tekme smo opazili nezadovoljstvo domačih navijačev, saj so čakali še vsaj en gol za zmago.

 

Postava ND NEDELICA: Utroša, Pucko, Pal , Lutar, Dominko, Bombek, Nežič, Prša, Nežič, Zadravec, Nedelko

Postava ND RENKOVCI: Černi, Rozman, Ternar, Apatič, Jaklin, Tratnjek, Oprešnik, Kočar, Maučec, Zelko, Felbar

Glavni sodnik: Bukovec Miran

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2019 ob 17:01 vejka gost

      Dobro, ka sta dve ekipi v občini v isti ligi in to je občinski derbi. Pizdo materino, ugotovitev do groba!!!!! Se pravi, bo to na relaciji 2,5 km še 1000 let občinski derbi, pod pogojem, da ena od ekip ne preide v drugo ligo. Po takem bo naslednja tekma - prijateljska prav tako občinski derbi. Obe ekipi skupaj pa nimata za 15 porcij ograča in 2 litra vina.Jebemti derbije, dve ekipi, pa takoj derbi. Čudno, da ni na nivojih madritskega, milanskega, beograjskega, londonskega, jebemti po takem je v Londonu 3derbijev - kot je ekip.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.04.2019 ob 17:03 VEJKA gost

      popravek, v Londonu je 36 ekip,, koliko je to derbijev?????????

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.04.2019 ob 17:10 .............. gost

      Ka je tou bil derbi DEBELI - SUHI, vsaj po slikah sodeč, polovica igralcev ima krepko čez 100 kg. In takim sodi vanzemaljski sodnik - vsemogočnež Bukovec, internacionalni sodnik, ki ne ve, kolika je dolžina 16-meterskega prostora!!!!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.