https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Podjetje Buzeti iz Bakovcev med najboljšimi v vgradnji toplotnih črpalk

29.04.2019 ob 10:30  

Družinsko podjetje iz Bakovcev je poseglo v sam slovenski vrh. Uvrstili so se namreč na 2. mesto po številu vgrajenih toplotnih črpalk vrhunskega nemškega proizvajalca.

Leto 2018 je bilo za podjetje Buzeti iz Bakovcev eno uspešnejših. Vrhunsko nemško podjetje Vaillant, ki je tudi proizvajalec toplotnih črpalk, je namreč podelilo priznanja najuspešnejšim poslovnim partnerjem.

Toplotne črpalke Vaillant so hit produkt

Podjetje Buzeti je tako zasedlo 2. mesto na slovenski ravni glede na število vgrajenih toplotnih črpalk Vaillant. Prav tako so s strani Vaillanta prejeli priznanje za rast v sodelovanju. Buzetijevi se sicer v zadnjih letih zdaj že skoraj standardno uvrščajo v sam slovenski vrh omenjenega nemškega proizvajalca.

Lasten salon toplotnih črpalk v Šavel centru

Da bi se sedanjim in bodočim strankam še bolj približali, so Buzetijevi v lanskem letu odprli tudi salon toplotnih črpalk, plinskih peči in aktivnega prezračevanja. Nahaja se v Šavel centru v Murski Soboti. "Lasten salon je bil ena večjih prelomnic v zgodovini podjetja. Želimo biti na razpolago strankam ter z njimi vzpostavljati iskrene in pristne odnose. Tudi ko je kaj narobe, ne bežimo od problemov, ampak iščemo rešitve."

Največji prihranki s toplotnimi črpalkami voda-voda

V podjetju še dodajajo, da so v zadnjem obdobju največji hit toplotne črpalke voda-voda, ki imajo najboljši izkoristek in prinašajo najvišje prihranke. "Če recimo nekdo na letni ravni za kurilno olje odšteje okrog 2500 evrov, bo s toplotno črpalko konkretno privarčeval. Prihranki so v tem primeru več kot 1500 evrov na leto. Če k temu dodamo do 5000 evrov subvencije Eko sklada, se investicija povrne že v nekaj letih!"

Foto: Buzeti

Gradijo na tradiciji in znanju

V podjetju Buzeti, ki ima že več kot 60 let družinske tradicije, sicer veliko stavijo na nova znanja in predvsem kakovost. "Zgolj vrhunski materiali in stalna težnja po napredku so naš fokus," pravijo. Tudi zato sodelujejo z vrhunskim nemškim proizvajalcem Vaillant, ki z več kot 140-letno tradicijo velja za pionirja ogrevalne tehnike v Evropi.

 

PR

    Fotogalerija