https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na voljo brezplačne projekcije filmov evropske produkcije

03.05.2019 ob 10:00  

Informacijska točka Europe Direct Pomurje in Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota organizirata v okviru Filmskega tedna Evrope brezplačne projekcije filmov evropske produkcije.


Filmski teden Evrope vedno znova v naše kraje prinaša kakovostno evropsko filmsko produkcijo. Ob sredah zvečer k ogledu vabijo Bojevnica, zmagovalec 29. LIFFa in prejemnik nagrade LUX, kontroverzna Hiša, ki jo je zgradil Jack Larsa von Trierja in navdihujoč Bergman: eno leto, eno življenje.

Vse tri brezplačne projekcije se bodo odvile v prostorih MIKK kluba.

Spored Filmskega tedna Evrope v Murski Soboti (MIKK)

SREDA. 8. MAJ ob 20:00

Bojevnica – A Woman at War

SREDA, 15. MAJ ob 20:00

Hiša, ki jo je zgradil Jack – The House That Jack Built

SREDA, 22. MAJ ob 20:00

Bergman: eno leto, eno življenje – Bergman - ett år, ett liv

*Način vstopa: do zapolnitve mest, prevzem vstopnic ni potreben.

Filmski teden Evrope že vrsto let organizirajo regionalne informacijske točke Europe Direct v Sloveniji in RRA Severne Primorske v sodelovanju z lokalnimi kinematografi ter s Centrom Ustvarjalna Evropa, Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji in Pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji.


Med 4. majem in 13. junijem se bo v 12 krajih po Sloveniji zvrstilo 34 brezplačnih projekcij, vsi predvajani filmi pa so prejemniki sredstev EU za spodbujanje evropske filmske in avdiovizualne industrije. Namen Filmskega tedna Evrope je približati raznolikost in bogastvo evropskega filma širši javnosti. Brezplačne projekcije bodo potekale v Celju, Mariboru, Murski Soboti, Novi Gorici, Sežani, Kranju, Novem mestu, Dolenjskih Toplicah, Izoli in Slovenski Bistrici ter na Ptuju in Ravnah na Koroškem.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.