https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prekmurka izpadla iz tekmovanja MasterChef

03.05.2019 ob 11:00  

Za Nastjo Novak je bila usodna neprižgana pečica. Poleg Nastje je izpadel tudi Andrej Težak, za katerega so bili usodni slabo pripravljeni eclerji.


Nastja Novak iz Černelavcev se je borila za zadnja mesta v najboljši deseterici tekmovalcev šova MasterChef Slovenija. Poleg Nastje so se za najboljšo deseterico borili Špela Golob, Andrej Težak, Anže Kuplenik in Klemen Lampič, vsak od njih pa je dobil nalogo, ki je bila namenjena samo njemu. Nastja je tako zagledala babičino musako, ki si jo zaželi vsakič, ko pride s potovanja. Naloga tekmovalcev je bila, da iz popolnoma enakih sestavin pripravijo popolnoma drugačno jed.

Foto: 24ur.com

Nastji je bila razočarana, ker ni izkoristila sestavin svoje najljubše jedi. Zmanjkalo pa ji je tudi časa, saj je pred sodnike prinesla drugo jed z nezadostno termično obdelanimi polpeti, kar je razjezilo Luko Jezerška. Nastja: "Moja najhujša nočna mora se je uresničila ... Najraje bi se pogreznila v zemljo, ker sem samo sebe pustila na cedilu, pa tudi babico in sodnike." 

V nadaljevanju so morali tekmovalci pripraviti francosko sladico, eclerje. Nastja ni sledila pravemu vrstnemu redu priprave, zato so sodniki zmajevali z glavami. V nadaljevanje je nase opozorila v pozitivnem smislu, saj je dohitela in prehitela ostale tekmovalce.

Nastja je nato ugotovila, da se njeni eclerji sploh niso pekli, ker ni prižgala pečice. Bila je povsem obupana, njeno razočaranje je bilo še večje, ker je imela pripravljene vse ostale komponente. Bine je opozoril tekmovalce: "Kljub temu, da ste ugotovili, da gre Nastji slabo, še ne pomeni, da se lahko sprostite," navaja 24. ur.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.05.2019 ob 17:39 vejka gost

      Če ne veš, kdaj je krompir kuhan in da moraš prižgati pečico "med drugim", če hočeš nekaj spečti, potem bi res bilo najboljše, da je zmagovalka. Po mojem ni nič drugega kot mamina in atijeva "cartlika", ki mogoče ne ve, da surovega krompirja ne maramo.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2019 ob 11:36 hmmm gost

      fala bauge ka vo spadnola,vepa samo cmerila pa se afnala celi čas

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.05.2019 ob 11:54 leon gost

      Brečlava dečva, ki samo dosti blebeče.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.05.2019 ob 21:37 Varas gost

      Pozitivna diklina....pac ji ni uspelo,samo sinfati znate...

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.