https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Fabi se je vrnil na Fazanerijo, na treningih tudi Omladič in Kulčar

17.6.2011  

Včerajšnji tretji dan priprav na novo tekmovalno sezono so zaznamovali nekateri novi obrazi na treningu.

Prvič letos sta se pripravam priključila legionarja Fabijan Cipot in Damjan Ošlaj, ki sta dobila dva dni več počitka kot ostala ekipa. Treningom sta se priključila tudi stara znanca Fazanerije - Nejc Omladič in Kristjan Kulčar. Nejc, ki ga je življenjska pot pripeljala v Prekmurje, je zadnje sezone preživel v avstrijski drugi ligi, Kristjan pa je otrok Mure in je še lani igral za ptujsko Dravo. Zaenkrat oba le trenirata s klubom.

Mura 05 bo sicer že jutri (v soboto) odigrala prvo prijateljsko tekmo. V Rogašovcih se bo pomerila z Goričanko. Tekma bo ob 17.00. 

Foto: Darko Hidič (www.mura05.si)

    Komentarji

    1. denis525
      17.06.2011 ob 12:32 denis525

      Ka zaj, da de se znalo, či do v 1. ali 2. ligi špilali?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. prekmurjerepublika
      17.06.2011 ob 13:42 prekmurjerepublika

      komaj v torek de 100% uradno!!! v četrtek, 23.6, je pa že žrebanje parov!! Samo 4 dneve nas še ločijo od 1. lige!! vupajmoo:)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.