https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Polana presenetila Grad

Velika Polana, 13.5.2019  

V Veliki Polani sta se, v 24. krogu 3. SNL vzhod, pred okoli 300 gledalci, pomerili ekipi Polane in do tega kroga vodilni Grad. Domači so slavili po preobratu v drugem polčasu.

Polana - Grad 3:2 (0:1)

0:1 - Potočnik (28.min), 1:1 - Lotrič (59.min), 2:1 - Žugelj (65.min),

3:1 - Horvat (79.min), 3:2 - Fujs (81.min)

 

Polana: Šaruga, Polajžer, Sermek, Jakšič, Lotrič (od 85. Car), Šiško (od 46. Recek), Horvat (od 90. Tompa), Žalik, Novak, Žugelj in Vori.

Grad: Miković, Žnidarič (od 77. Gašperšič), Celec, Seršen (od 81. Marič), Poredoš, Belna, Stošić, Kolmanko, Potočnik, Fujs in Bernjak.

Glavni sodnik: Samo Veselič.

 

Začetek prvega polčasa je minil predvsem v taktičnem obračunu med ekipama, z nekaj polpriložnostmi. Prva resnejša priložnost se je ponudila domačim, ko je prodrl Horvat, a je njegov strel zletel mimo vrat. Do prvega zadetka je bilo potrebno počakati do 28. minute. Takrat je Grad izvajal udarec iz kota, v gneči v kazenskem prostoru je bil najspretneši Potočnik, ki je zadel za vodstvo Grada. Do konca prvega polčasa je imel Grad še dve priložnosti, še enkrat preko Potočnika, ter preko Stošića, ki se je znašel sam pred Šarugo, a je vratar Polane fantastično posredoval. Na drugi strani je strel Vorija Miković preusmeril v prečko, poiskus Horvata pa je zletel mimo vrat.

Pogumnejša igra domačih je sadove obrodila po slabi uri igre, ko je Lotrič zadel za izenačenje. To jim je dalo dodatna krila, vodstvo sta povišala še Žugelj in Horvat. Najboljši trije strelci Polane so tako skupaj v tej sezoni dosegli že 40 zadetkov. Poraz Grada je omilil Fujs v 81. minuti. Grad je s tem porazom zdrsnil s prvega mesta in je tako spet za Odranci, Polana pa ima sedaj na četrtem mestu isto število točk, kot tretji Ljutomer.

V naslednjem kolu Polana odhaja k vodilnim Odrancem, Grad pa doma čaka obračun proti trenutno tretjemu Ljutomeru.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.