https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Zmaga in poraz murskosoboških tenisačev v 2. moški teniški ligi

15.5.2019  

Pretekli konec tedna sta se v Murski Soboti odvili tekmi 1. in 2. kola druge teniške lige. Soboški teniški klub se je pomeril z TK Goja Hajdoše ter TK Hoče.

TK Murska Sobata : TK Goja Hajdoše      (0:5)

V soboto se je TK Murska Sobota v 1. kolu pomeril s TK Goja Hajdoše in proti favorizirani ekipi izgubil s 5:0. Za Mursko Soboto so tekmovali: Marino Kegl, Borut Horvat, Dominik Sedonja in Rene Heric.

TK Murska Sobata : TK Hoče       (4:1)

V 2. kolu 2. moške slovenske teniške lige so se v nedeljo pomerili še z ekipo iz Hoč. Tekmovali so v zasedbi Marino Kegl, Matjaž Hanželič, Rene Heric, Dejan Geder, Žiga Starčič in Dominik Sedonja in si priborili zmago.

Rezultati:

  • Kegl Marino : Smej Jure            6:0/6:0
  • Hanželič Matjaž : Ferlih Vojko             6:2/6:4
  • Heric Rene : Blažič Uroš            5:7/6:2/6:3
  • Geder Dejan : Zidar Aljaž                    3:6/0:6
  • Starčič Žiga/Sedonja Dominik : Ferlih Vojko/Zidar Aljaž             7:5/6:4

TK Murska Sobota z igranjem v 2. moški slovenski teniški ligi nadaljuje v soboto, 18. maja 2019 ob 10. uri, ko se bodo pomerili z ekipo TK Krško. Vsi ljubitelji tenisa ste vabljeni, da se v čim večjem številu zberete na ogledu tekem, ki se bodo igrale na teniških igriščih na Fazaneriji in na ta način podprete fante v ostrem boju za play-off.

*Naslovna fotografija: Fb Teniški klub Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.05.2019 ob 18:11 DF gost

      Koja faca ovaj drugi sa leve.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2019 ob 9:50 grobar gost

      Ge bi rad tvojo vido,srmaček.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.