https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznika osebnih avtomobilov pod vplivom alkohola

13.05.2019 ob 16:00  

Policisti so minuli konec tedna obravnavali dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Policisti ob tem voznike ponovno pozivajo, da ravnajo odgovorno in za volan sedejo le trezni.

Murskosoboški policisti so minulo soboto, malo po polnoči med kontrolo cestnega prometa v Murski Soboti zaustavili voznika osebnega avtomobila. Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti je bil pri vozniku odrejen preizkus. 52-letni kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 1,07 miligramov alkohola. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in podan bo obdolžilni predlog na sodišče.

Minuli petek, okrog 20.30 ure je prišlo do prometne nesreče v naselju Odranci. Voznik osebnega avtomobila je odvzel prednost nasproti vozečemu vozniku osebnega avtomobila. V nesreči sta bila oba voznika lažje telesno poškodovana. Preizkus alkoholiziranosti je pri povzročitelju nesreče pokazal 0,89 mg/l alkohola. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2019 ob 21:10 Rumeno je rumeno gost

      Kaj od zdaj naprej boste za vsakega pijanca imeli svoj članek ali kako? JAO JAO ?!?!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.