https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Alya zaključila 39. Maraton treh src

Radenci, 19.05.2019 ob 8:00  

V soboto 18. maja se je v Radencih odvijal že 39. Maraton treh src, ki se je zaključil s koncertom Alye. Zaradi dežja se je koncert začel nekoliko kasneje kot je bilo predvideno. Posledično je bilo obiskovalcev nekoliko manj od pričakovanj. Alya je s svojo energijo kljub temu zabavala občinstvo s svojimi največjimi hiti.


Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2019 ob 9:00 maraton gost

      Ob pol enajstih zvečer je bilo 150 mladeničev ostali pa v šotoru pijuckali .Tudi čez dan po maratonu muzika za v jarek .Šund

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.05.2019 ob 0:15 radenci gost

      Muzika če bi bila ali ne. Organizatorju je najlepše, ko se prijavljajo in že davno pred maratonom poberejo lepe denarce. Samo si izračunajte število tekačev in prijavnino. Maraton potem izpeljejo prostovoljci in sponzorji. Glavni organizator pa smetano pobere že veliko pred maratonom. In potem se od tega celo leto lepo živi.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.