https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Beltincih napadli uradno osebo

23.05.2019 ob 8:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino v trgovini, na Melincih tatvino denarja, v Šalovcih tatvino reg. tablice z oznako MS NV-009 ter v Beltincih napad na uradno osebo.  

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.  

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.   

* Fotografija je simbolična.

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2019 ob 9:19 Strijc Džouže gost

      Svinje policijske ko vas jebe! Nabijem vas na kurac!!

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.05.2019 ob 10:55 gost

      Nobenega nasilja ne podpiram in nobenega napada. Vseeno pa mi je smešno, ko se piše in ponavlja, da je bila napadena uradna oseba. Vsak dan je napadenih tako ali drugče stotine ljudi in za večino se sploh ne ve. In tudi nihče ne piše o tem. Kaj so urdne osebe posvečene ali kaj ? Človek, kot vsak drug. Po ustavi so vsi ljudje enaki pred zakonom. Zakaj bi naj bile uradne osebe izjema. In še enkrat NOBENEGA nasilaj NE podpiram. Vsak si je izbral poklic sam in se mora zavedati, da so v vsakem poklicu velike nevarnosti.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.05.2019 ob 12:09 Bog i batina gost

      Policija smrdi! Fucking cocksuckers!!!!

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.05.2019 ob 15:21 gost

      Štirje pajaci na enoga sramota, pa še te bi lekar gor doubili.Bojte samo tiho s takimi izjavami.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.