https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Beltincih navdušili s petjem Kreslinovih pesmi

24.05.2019 ob 9:00  

Včeraj, 24. maja je v telovadnici Osnovne šole Beltinci potekal koncert z naslovom "Tam v meglicah nad mursko vodo".


Tjaša Šimonka in Miha Kavaš sta se odločila 100. obletnico priključitve Prekmurja k matičnemu narodu zaznamovati na prav poseben način. Tjaša in Miha, učitelja na OŠ Beltinci in OŠ III Murska Sobota sta združila pevce mladinskih zborov obeh šol, ki so na včerajšnjem koncertu zapeli 14 pesmi Vlada Kreslina.

Skoraj 90 pevcev in glasbena skupina, sestavljena iz šolskih bendov obeh šol so navdušili obiskovalce. Na koncertu je bil tudi Vlado Kreslin, ki je ob koncu s pevci in skupino tudi zapel.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2019 ob 13:39 pubi gost

      Škoda guča !!!

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2019 ob 15:53 komentatorji gost

      Zanimivo.. Število komentarjev namreč. Ne najdete nič negativnega, a? Je presneto težko napisat čestitke? Koliko truda.. Truda učiteljev, otrok, staršev je bilo vloženega.. Ko pa je političen članek pa takoj pljuvate in pišete, tekmujete. A si ne zaslužijo sedaj tudi take vsebine komentarja? Res nas lahko skrbi za prihodnost naše dežele. Čestitke vsem organizatorjem. Zelo lepo!

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.05.2019 ob 22:18 gost

        Zelo lepo je bilo poslušat prečudovite Kreslinove pesmi. In res vse pohvale vsem otrokom, ki so zapeli in vsem, ki so zaigrali tako usklajeno, da se pred njimi marsikateri glasbeniki na naši glasbeni sceni lahko skrijejo. Predvsem pa čestitke dvema izjemnima zborovodjema, ki sta pripravila pohvale vreden koncert.

        13 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.05.2019 ob 9:08 gost

      Vse čestitke in pohvale organizatorjem in nastopajočim.Lepo pa bi bilo,da bi na prireditvi bili prisotni tudi izvoljeni svetniki, predvsem pa oba podžupana in občinski direktor.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.