https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Evforija ob napredovanju nogometašev Mure

Murska Sobota, 25.05.2019 ob 23:20  

Nogometaši Mure so danes v zadnjem krogu Prve lige Telekom Slovenije remizirali z nogometaši Celja in se posledično uvrstili v Evropo.

Pred več kot 4000 gledalci sta se danes na Fazaneriji nasprotnika borila za kvalifikacije evropske lige. Celjani so za to potrebovali zmago, Mura pa le točko. Prvi polčas je bolje kazalo gostom, saj so na odmor odšli z enim golom prednosti. V drugem so črno-beli le izenačili in poskrbeli za veliko veselje svojih navijačev. Mura se je tako že v prvi sezoni po vrnitvi v elitno druščino uvrstila v Evropo.

Uvrstitve v Evropo se v središču Murske Sobote veselijo tako nogometaši Mure, kot njihovi najzvestejši navijači. Utrinke si lahko pogledata v spodnjem videoposnetku.

Utrinke s tekme najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.