https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Lutvercih potekalo 10. gasilsko pokalno tekmovanje

Lutverci, 28.05.2019 ob 6:05  

Prostovoljno gasilsko društvo Lutverci je na zadnji majski petek organiziralo že 10. gasilsko pokalno tekmovanje. Gasilci so se pomerili v treh tekmovalnih kategorijah in sicer pionirji, mladinci in veterani. Potekalo je tudi nočno pokalno tekmovanje za člane in članice. 



PGD Lutverci so že deseto leto zapored organizirali gasilsko pokalno tekmovanje, ki je potekalo v petek, 24. maja, od 18. ure naprej na nogometnem igrišču Lutverci. 

Pionirji so se pomerili v vajah z vedrovko in v štafeti s prenosom vode. Mladinci in veterani so svoje spretnosti pokazali v vaji s hidrantom in metom torbice v začrtani krog. Med pionirji so se najbolje izkazali PGD Lutverci, sledili so PGD Hrašenski Vrh in PGD Spodnja Ščavnica. Med mladinci so prvo mesto zasedli PGD Hrašenski Vrh. Med veterankami so se na najvišjo stopničko uvrstile gasilke PGD Spodnji Ivanjci in med veterani pa PGD Podgorje.

Na nočnem pokalnem tekmovanju so se člani in članice pomerili v vaji z motorno brizgalno in metom v začrtani krog. V vaji z motorno brizgalno so med člani bili najboljši PGD Pertoča in med članicami PGD Strukovci. 

Za odlično vzdušje in zabavo po tekmovanju so poskrbeli Ansambel Udarniki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.