https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Zbrali so se člani društva multiple skleroze

Rakičan, 31.05.2019 ob 14:00  

Prekmurska podružnica Združenja multiple skleroze Slovenije je v sodelovanju z RIS Dvorcem Rakičan organizirala aktivnosti za člane društva in njihove svojce.


Ob včerajšnjem svetovnem dnevu multiple skleroze, kronične avtoimunske bolezni, ki prizadene osrednji živčni sistem, se je v dvorcu Rakičan zbralo okrog 50 članov društev in njihovih svojcev, ki so v prijetnem vzdušju med drugim uživali v lončarski delavnici, katero je vodil Franc Zelko iz Pečarovcev in si ogledali konje.

Članica Radgonske podružnice za multiplo sklerozo, članica izvršnega odbora za multiplo sklerozo Nada Tomanič, ki je pri združenju tudi urednica glasila, je v članstvu 39 let. To je od takrat, ko je zbolela za to boleznijo. Povedala je, da so svetovni dan multiple skleroze obeležili vsaka podružnica po svojem programu, nekaj let pa so imeli vseslovensko srečanje, kar pa je bil velik zalogaj. Zato so se odločili, da bo vsaka podružnica do okrogle obletnice po svoje obeležila ta dan.

V dvorcu Rakičan skozi celo leto potekajo delavnice ob sredah in zato sta se radgonska in prekmurska podružnica odločili, da skupaj obeležita ta dan, katerega bistvo je bilo druženje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2019 ob 0:11 Lissa gost

      Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.