https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V soboškem parku je potekal Festival inovativnosti in ustvarjalnosti

06.06.2019 ob 14:50  

Danes v Mestnem parku v Murski Soboti in na grajski ploščadi poteka Festival inovativnosti in ustvarjalnosti.


V raznovrstnem in zanimivem programu so danes dopoldan sodelovali vzgojno-izobraževalni zavodi iz dežele ob Muri. Otroci iz vrtcev, osnovnih šol in srednjih šol se je predstavilo na področju likovne, literarne in filmske ustvarjalnosti, kot tudi na plesno-glasbenem in pevskem področju. Vseh skupaj je bilo več kot 800.

Na stojnicah so vrtci in šole predstavili dejavnosti, ki so jih v počastitev 100-letnice izvajali skozi celotno šolsko leto 2018/19. Festival je organiziral Zavod Republike Slovenije za šolstvo, Območna enota Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2019 ob 15:04 gost

      Ka zavod za šolstvo nema pojma ka se bliža konec šolskoga leta, pa bio deca naj rajši bila v šoulaj pa se šče kaj navčila. Naroube svejt!

      13 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2019 ob 8:17 gost

        Inovativnost? Lepo vas prosim, sicer simpatična prireditev, pohvala nastopajočim. Nima pa to prav nobene zveze z INOVATIVNOSTJO.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.06.2019 ob 16:28 gost

      Zdaj pa mi ta praznovanja ob 100 letnici dobesedno presedajo, v Prekmurju še vrag jemlje Arum zadnji ostanek nekdanje Mure ki je zaposlovala nekoč 5000 duš nekateri, pa veselo praznujejo zdaj že skoraj vsak dan brez kančka samokritičnosti in morale - brezdušniki. Da jih ni sram od kje jim toliko veselja nad to od Boga pozabljeno pokrajino. Nobeden tam na fotografiji, ki sedijo v prvi vrsti ni zrihtal enega delovnega mesta v Prekmurju, ko se pa proslavlja (je in pije) pa v prvih vrstah. Tudi za ta dogodek v neobičajnem dopoldanskem času nihče ni vedel razen povabljencev. Sicer pa je vsem vidno na fotografijah da je to strankarski shod edino poslanec Horvat nekak naj ne bi spadal zraven, razen če je "kaput obrno" kar je pri NSi vse možno.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.06.2019 ob 1:02 Lissa gost

      Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.06.2019 ob 9:11 POŠTAŠ gost

      Bedni komentarji, ki si ne zaslužijo objave. Nekaterim bi bilo potrebno tudi komentirati posamezno sliko pa še potem ne bi razumeli kaj je tu inovativnega.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.06.2019 ob 10:39 DF gost

      Bos nam ti razlozil, da bomo razumeli?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.06.2019 ob 13:11 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ http://www.WebJob98.Com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.