https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poskus vloma v župnišče, poškodba parkomata in tatvina dreves

08.06.2019 ob 8:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in samomor.

S področja kriminalitete je bil v Črenšovcih obravnavan poskus vloma v župnišče. Lendavski policisti so obravnavali tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila, soboški pa poškodbo parkomata, goljufijo in ponarejanje denarja. Petrovski policisti so obravnavali tatvino štirih hrastov in enega gabra, radgonski pa zatajitev.

V Skakovcih je med baliranjem zaradi pregretja zgorela balirka. Nastalo je za okoli 15.000 evrov škode.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Fotografija je simbolična.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2019 ob 10:13 Čergoli gost

      Zna se kje je denar oziroma kar je Bog dal, lahko tudi vzame!!!

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2019 ob 12:23 pazi gost

      Komentator zgoraj,pazi ka pijšeš,ka se ti tau ne povrne..Se vijdi ka si budalo,či svršavleš zaj na tau,ka so farof štelo oraupati,ja mijslin ka si buo tau tij,či si tak strašno obveščeni,kalko je pejnez po farofaj

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.06.2019 ob 23:21 pišta gost

        Ne serji !!!! Kakšen obvešćeni? Javno je znano, da ima RKC veliko denarja. In eni popi še vedno ne verjamejo v banke, kot nekoč v socializmu in ga hranijo na farofu, kar je seveda iz vidika varnosti velika norost. Ali se pa bojijo, da bi se vedelo, koliko imajo.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.06.2019 ob 12:52 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temuu deluu in začne zaslužiti sd tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.