https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Obravnavali šest kaznivih dejanj, zasegli dve vozili in pridržali dva kršitelja

09.06.2019 ob 9:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, trinajst kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi, zasegli dve vozili in pridržali dva kršitelja. 

S področja kriminalitete na območju Murske Sobota obravnavano poškodovanje tuje stvari, lahka telesna poškodba, goljufija pri najemu prostorov, tatvina pijače, odtujitev visokotlačnega čistilca in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo in družino.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat zasebnih prostorih in sedemkrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan.

Pridržan pa je bil tudi voznik osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Na območju Murske Sobote in Lendave sta bila kršiteljema zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežena osebna avtomobila.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.06.2019 ob 12:49 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začnee zaslužitii sd tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.