https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Koper tudi v drugo premočan za Grad

Grad, 10.6.2019  

V nedeljo, 9. junija, je v Gradu bila odigrana še druga kvalifikacijska tekma med Gradom in Koprom. Tudi tokrat so bili boljši Koprčani, ki so še drugo srečanje dobili s končnim izidom 0 : 4, ter se s tem uvrstili v drugo slovensko nogometno ligo.

Grad - Koper 0 : 4 (0 : 2)
(Sačer 32, Cerovec 32, Gajšek 57 in Tomić 67 )

V povratni tekmi kvalifikacij za vstop v 2. SNL je Koper še v drugo ugnal Grad, ter potrdil zanesljiv vstop med drugoligaše. Koprčani so na Goričkem potrebovali dobre pol ure, da so premagali domačega vratarja, za vodstvo Koprčanov je v 32. minuti poskrbel Mario Sačer. Vodstvo in izid polčasa pa so Koprčani postavili v 36. minuti za katerega je poskrbel Denis Cerovec.

V nadaljevanje srečanja so boljše vstopili Primorci, ki so rezultat povišali v 57. minuti, ko je mrežo domačinov zatresel Robi Gajšek. Končni izid so varovanci Mirana Srebrniča postavili v 67. minuti, ko je mrežo gostiteljev zatresel Željko Tomić.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.06.2019 ob 7:49 Gost gost

      Škoda za ekipo Grada da noče v tretjo ligo. Mislim da bodo sedaj tudi nekateri igralci šli, ker dvomim da bodo s pomursko ligo zadovoljni

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.06.2019 ob 10:07 gost

      Prav je tako, da ne gredo. Vsi bi morali bojkotirti igranje v 3. SNL, potem si pa naj NZS zmišljuje večje kriterije in dražje sodnike. Da bi znali eno stvar prevzeti od sosedov Avstrijcev. Oni imajo poleg tekmovalnega se rezervno moštvo, kje lahko igrajo igralci od 15 let naprej, pa tisti ki ne pridejo v prvo ekipo. Pri nas pa samo število selekcij, pa je fant star 18 let, pa še ni za prvo ekipo in nima več kje igrati. Mi smo največji bedaki v Evropi. Velike klubske akademije imajo tudi v Avstriji vse selekcije ne pa vsi klubi povprek. Če bi pri nas tudi tako naredili bi bilo idealno. Da o cenah sodnikov in njihovem številu ne govorim. Glavno da klubi polnijo budžet NZS na Brdu, kaj bo pa s samimi klubi pa ni nikomur mar. Želim, da nobeden več ne gre v 3 ligo in takrat se bo moral nekdo zganiti na čelu s Kacijanom, ki vidi samo koliko selekcij ima klub.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.06.2019 ob 11:08 Resnica gost

        Gost saj maš prav sicer ne v celoti. Resnica je taka , da te prekmurske vasice si enostavno ne morejo privoščit niti 3 lige tega skoraj nega nikjer da bi na 3 km imel tretjeligaša in še to v vaseh. Ozri se malo na celotno Sloveniji in recimo Trbovel se peljejo na temo do Jesenic ali Bleda itd. ali primorsko Izola do Tolmina , pa ne jamrajo če si opazil to so klubi pretežno iz MEST ne iz kakega Rakičana Martjanec itd. Iz Pomurske regije je po mojem Odranci Ljutomer Veržej dal bi Radgono Morda Grad da zastopa GORIČKO in nič več. Kacljan ma prav ne more biti vsak seljak tretjeligaš. Ta spodnji komentar

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.06.2019 ob 12:04 gost gost

        @Resnica, maš delno prav. Ti pa povem da klubi v 3SNL - center, natančneje klub Grosuplje, igralcev sploh ne plačujejo, omogočijo njim 4-dnevne priprave, kupijo njim opremo (trenirke, majice ...), ter igralce po tekmi pogostijo. Pri nas pa bi vsak igralec mel rad 200€ fiksa pa še premijo za zmago. Žalostno pa je da se že v medobčinski ligi plačuje igralce a potem greš na tekmo in ne znajo odigrati duplega pasa.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.06.2019 ob 10:21 gost

      Saj tudi že vsaki drugi igra v Avstriji,kjer zasluži še več in ima nekaj od tega!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.06.2019 ob 10:43 Nogometas gost

      Ja,problem bo dobiti igralce za drugo in tretjo ligo,ker igralci nam množično odhajajo v Avstrijo,kjer po raznih nižjih ligah več zaslužijo! Nekaj se bo trebalo spremeniti,ker na dolgi rok to nebo več šlo!! Vsak bo rajši šel igrat v klub,kjer bo dobil redno in zadovoljivo plačilo!!¡

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.06.2019 ob 11:25 2 liga gost

        Kar sprobaj si Avstrijo in si naredi izračun kot jas ,-- in ti bo jasno kako ali kaj, ni vse zlato kar se sveti sem igral v 2 SLO ligi . Pri nas v Prekmurju klubi plačujejo preveč zato jamrajo , da ne morejo to in ono in po takem je višji rang za njih prevelik zalogaj. Roko na srce večina jih ni za 3 ligo. Vsak mlad igralec naj izkoristi to 3 ligo to je moj nasvet , dalje potuješ bolj si opazen korak po koraku.

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.06.2019 ob 11:57 Goričko gost

      Grad je sramota goričkega.sramoto ste nam naredili.

      0 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.06.2019 ob 12:12 gost

      Pa što v nogometnem svejti zna za Goričko? Od gda se tam sploj labda brše? Radi bojte ka ste šli v Koper, pa ka so Koprčani prišli k vam, magari samo ednouk..inače pa za Goričko tuj Boug pravo ka ne vej ge je..

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.06.2019 ob 12:28 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledi tejj strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.06.2019 ob 14:02 grad gost

      res smo se obrukali pred celo Slovenijo,sramotno,še televizija je odnehala z direktnin prenoso,ker njih je bilo sram tole kazat.rajši bi prosili Kuzmo in tam igrali,ker je objek na drugoligaškem nivoju.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.06.2019 ob 15:24 gost

        Drugoligaš bi moral imeti najmanj 400 sedišč pokrito tribuno jo mate v Kuzmi nej vam vkup padnila tista lesena škarpa.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.06.2019 ob 15:18 GRAD gost

      V KUZMI je pravi stadion, pogoji za prvo ligo.V KUZMI je največja sramota nogometa-mladina. Za nastalo situacijo so krivi prejšnje vodstvo z ŽUPANOM na čelu in trenerom.PRALNICA DENARJA.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.