https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pohodniki so s pohodom otvorili Dolinsko pot

Dolina, 16.06.2019 ob 6:05  

Turistično društvo Dolina in Planinsko društvo Lendava sta v petek organizirala pohod s katerim so otvorili planinsko pot »Dolinska pot«.

Pohodniki so se zbrali v Dolini pri Lendavi v Parku ob vodnjaku in se od tam podali na 9,1 kilometra dolgo Dolinsko pot.

Pot jih je vodila čez slikovite dolinske gorice, Čentibo ter ravnico ob Ledavi nazaj do dolinskega pašnika mimo več kot 400 let starih mogočnih hrastov.

Na poti so se ustavili pri Eko kmetiji Kasaš. Ob koncu pohoda pa je v Parku ob vodnjaku sledil še piknik s prikazom peke lokalnih jedi v krušni peči in pri odprtem ognju.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2019 ob 11:23 gost

      Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za t0. Preberitee več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.