https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Minimanija privablja številne družine

Murska Sobota, 15.06.2019 ob 12:00  

Ob Soboškem jezeru danes poteka družinski festival Minimanija, ki je poln zabave, poučnosti in razigranosti.

Danes vse do 18. ure je za obiskovalce na voljo pestra ponudba zabave - otroške (poučne) delavnice, animacija za otroke, kotiček (sladkih) dobrot in še več.

Nastopili bodo: Romana Krajnčan, KU-KUC gledališče s predstavo Dino in čarobni Toni, Spidi, Toni Makaroni, Ditka in Sokijeva bobnarska šola.

Delavnice potekajo skozi ves dan.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2019 ob 12:48 gargamel, gost

      kama pijzdu su ta deca odila, da ešče nej blou ti drvarnice. Naenkrat se je Sobota zbudila, ge ste du zdaj bilij starši z dečicuf. Starši v oštariji, dečica pri mamcaj pa dedekaj. Tou nemreš vörvati, prebujenje mamic in hišnih prijateljev. Ali pa dečico na "igre", ajtek vozit tovornjak ob sobotah na Pomgrad, mamica pa na "ringišpil" s kakšnin "pajdašun"

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.06.2019 ob 15:41 gost

        Bravo gargamel pravilno zapisano, temu bi se reklo manipulacija z ljudstvom, tak vas gonijo kak pastir ovce, samo da se dogaja vse ob drvarnici in gramoznici katero ste prekrstili v soboško jezero, potem bi že zlasti napisali soboško morje idioti. Da je najbolj vroč dan v tem letu terate to dečico na območje kje pa res ni nobene sence, kot da ne bi imeli v Soboti za to bolj primernih površin v hladni senci, ampak ne, mora se dogajati ob drvarnici - "soboškem morju" ne glede na žrtve - vse po komandi ljubljenega vodje.

        14 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2019 ob 13:28 Kamesnica gost

      Mini kaj? Svasta. Ko se blokovska deca in njihovi starsi nemajo kam dati.

      16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2019 ob 13:58 DF gost

      Pod vrocim soncem( 31 stopinj Celzija ) to malo deco mantrati ???!!!! Starsi, ki ste tam, mislite, da je to zdravo za vasega otroka??? Ali vam je pa pomembno samo to, da ste tam in ste selfi napravili????

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.06.2019 ob 15:30 OK - LUP gost

      "Ob Soboškem jezeru" Kje te vi v Soboti imate jezero ?? Slovar slovenskega jezika pravi sledeče: "JEZERO je večja kotanja, napolnjena z vodo, zlasti s sladko"; "GRAMOZNICA je jama, kjer se koplje ali se je kopal gramoz" Torej pomurec.com in ostali pametnjakoviči prosim če se držite slovenskega pravopisa mislim, da bi pa te osnove morali obvladati. Gramoznica še nikoli ni bilo jezero razen v Soboti.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.06.2019 ob 12:58 Hmmmmmm gost

        Zaj pa še enouk prešti svojo definicijo jezera in mi povej, ka od te definicije za Kamenšnico ne vala? Je kotanja, je napolnjena z vodo in voda je sladka. Kamenšnica je jezero in je gramoznica. Po moji skromni logiki je vsaka gramoznica jezero, neje pa vsako jezero gramoznica. kapiš? Aja, pa razlika med jezeron pa gramoznico nema s "pravopison" totalno nikšne veze. Če bi se še o toj definiciji (in nej samo tisto, ka ščeš) pozanimo, bi naleto na: Pravopis - pravila o pisavi, rabi črk in ločil, pisanju skupaj in narazen, o deljenju. In raba besed jezero-gramoznica nema nikšne veze s pravopison. Po tvojoj logiki je, če napišen, ka je trava žival, to pravopisna napaka.... Kda proba nešče ven spadniti pameten, te pa takšne blesarije enoga "pametnoga" d******** čitan...

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.06.2019 ob 16:02 Jezero gost

      Jezero ali gramoznica, blokovska ali kučna deca. Ka ma veze. Lipou je, vij dežurni kritiki pa ote malo na zrak.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.06.2019 ob 18:39 Feri gost

      Lekaj več sd nema nikše ideje kak bi upravičo ta vržen davkoplačevalski pejnez za lastno promocijo... Žalost

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.06.2019 ob 18:40 +- gost

      Nonstop se nekaj joučete,... nepaše van nej eno nej drujgo, če se nikaj nedogaja nej dobro, pa če se kaj dogaja nej vrejde, mijslen ka ste vij tu gor razvajen ka takšne komentare pijšete.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.06.2019 ob 19:42 gost

      Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več na tej stranii ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.06.2019 ob 20:17 ullala gost

      :) Teta pokica je pa ridna luštna pokica :) všečna,ova ka pa v zmaja oblečena,pa znankar jako švicala zaj,nej fajn v tak debelon kostumi biti,ovak pa san si nej mislo ka ,bi se telko lidij v tuj hici znabralo kraj močvare

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.06.2019 ob 20:44 Wifi gost

      Biu tan ob 13-ti uri, san mislo ka mo fertik, vrouče enoga drejva nidri..tau te buje, do auta san komaj po vsej štiraj prilejzo..ta pa gas dumou..za nasledni obisk mo se odloučo, kda do kakšo senco zriktali ali pa drevje posadijli.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.06.2019 ob 21:14 pinči gost

      Sobotainfo ma lepše slike, predvsem mamic..

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.06.2019 ob 9:56 Mufakl gost

      Se opazi ka ma dosta lidij nekaj proti tomi expanoji. Nej bilo omembe vredne množice na tok prireditvi. Animacija Bole žalostna, vreme tuj nej glij. Bomo še mogli malo Bole potrujditi, mij pa oni.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.