https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Bogato dogajanje ob krajevnem prazniku KS Cven

16.06.2019 ob 6:00  

Krajevna skupnost Cven je v soboto pri Zadružnem domu na Cvenu pripravila krajevni praznik KS Cven.

Na prireditvi so se predstavila društva in domači ponudniki z območja krajevne skupnosti. Potekala je tudi predstavitev vseh gasilskih društev z območja krajevne skupnosti, orodja in opreme ter tekmovalnih enot.

Navzoče je najprej pozdravila predsednica krajevne skupnosti Saša Polajnar, zbrane pa je nagovorila tudi županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba.

Za najmlajše so ob tem potekale ustvarjalne delavnice. Tisti bolj športni so se pomerili na medkrajevnem turnirju v odbojki na mivki. Prisluhnili pa so lahko tudi pogovoru z vrhunskim tekmovalcem v kickboksu Davidom Žibratom in si ogledali prikaz borilne veščine.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2019 ob 11:55 krapje gost

      Škoda cajta pa guča! Nič od novosti !!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2019 ob 8:18 prlek gost

      Tepa so ne imeli klopi za sedet, da je županja proslavo spremljala od šanka?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2019 ob 11:22 gost

      Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberitee več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.