https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na prehodu trčil v kolesarko

17.06.2019 ob 7:00  

Preteklo nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, tri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.


Ob 07.55 je v Murski Soboti na prehodu za kolesarje, voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarko, ki je pravilno prečkala vozišče. Pri trčenju se je kolesarka hudo telesno poškodovala. Nastalo je tudi za 3.000 evrov škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino kolesa, ki je bilo kasneje najdeno, nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja in poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na pomurski avtocesti.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2019 ob 9:02 77 gost

      Sam sem kolesar na daljše proge,in vidim vse živo,kaj delajo vozniki živa katastrofa.Od 100 voznikov sta samo 2 strpna voznika vse ostalo sebično,dosadni sami sebi,zavistni,ne strpni,itd.......več kot polovica voznikov,ne pozna pravil in prometnih znakov,če bi jih dali na poligon varne vožnje sem 100% da nebi naredili varne vožnje in to je za promet zelo,zelo slabo in če voznik nima pri sebi poriktano v glavi nikoli ne bo dober voznik,tudi kolesarji 30% jih je slabih ker ne upoštevajo pravil ali so pa pijani ali zdrogirani nekateri so pa trezni pa ne znajo kolesarskih pravil.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2019 ob 12:21 ........ gost

      Od sedem proti prihajajočih vozil se v petih uporablja telefon. Kak lahko voznica zmanjša hitrost, prestavi brzino - posebej ko pelje v škarje??????? Pa za božjo voljo - nima 12 rok!!!!!. Da ne govorimo o hitrosti tovornjakarjev, ko skozi naselje pelje z priklopnikom (gor bager) namesto dovoljenih 50 - najmanj 80!!!!!!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2019 ob 16:18 gost

      Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberitee več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.