https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinci z novim trenerjem

26.6.2019  

Radovan Karanović je postal novi trener ND Beltinci.


Po tem, ko se je klub sporazumno razšel z Zlatkom Gaborjem, so Beltinčani dobili novega trenerja.

Foto: arhiv Pomurec.com

To je postal Radovan Karanović, strateg iz Bosne in Hercegovine. Karanović je trenersko pot pričel v Mariboru, kjer je po koncu igralske kariere več let deloval v mlajših selekcijah, zadnji dve pa se je preselil v Krško, kjer je prevzel mesto pomočnika glavnega trenerja, vmes pa je tudi vodil ekipo kot glavni strateg, so zapisali na spletni strani ND Beltinci.

Foto: ndbeltinci.net

Karanović je 24. junija ob 18:00 v Športnem parku z ekipo že opravil prvi trening in tako pričel priprave na naslednjo sezono.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2019 ob 19:16 Vetrolomec gost

      Kak je pa na stvari s kadron? Odhodi,prihodi?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2019 ob 21:22 Bolek gost

      Zakaj le je moral oditi Ziko? A ga je odgnal sporazum z NŠ MUra?

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2019 ob 21:57 BRATONČAN gost

      ZIKO JE ODŠEL, KER NI DENARJA. JE PA TUDI SLAB TRENER IN BELTINCI SE BODO BORILI ZA OBSTANEK.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.06.2019 ob 22:12 žuti gost

      Ziko hvala ti,uspel si biti prvi v tretji ligi,uspel si Beltince pripeljat čez kvalifikacije v drugo ligo,uspel si z domačimi igralci ostati v drugi ligi,zato en veliki hvala,novemu trenerju pa dosti uspeha in dobrega rezultata z Beltinci,srečno.ŽŽŽUUUUTTTIII.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.06.2019 ob 22:54 gost gost

      Vseeno kritizirali ali ne ZIKO je uspel skoraj nemogoče z temi domačimi igralci ostati v drugi ligi,malo če se spoznaš na nogomet,ti naši igralci so čisti amaterji,vsi delajo,ali se šolajo,dosti dajo za Beltince,igralci super ,ZIKO klobuk dol za uspehe v Beltincih.

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.06.2019 ob 6:04 Tornado gost

      Večina Beltinskih igralcev imajo nekajletne izkušnje v 2 ligi pa tudi prvi ligi. Dajte ven zgodovino o njih pa se ne delajte norega. Ziko je preveč taktiziral in premalo igral nogomet. Začnite že enkrat razmišljati z svojo glavo ne pa samo domači, domači, domači, kje pa so vse igrali ???????????????

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.06.2019 ob 7:44 BRATNČAR gost

      Pridem na skupščino.da vse zamenjam.Voroša.Breznika.Adžiča.celo vodsto.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2019 ob 7:50 gost

        Tej če bi malo pametni bili bi že morali sami oditi. Ne vem zakoj za vraga se po vsej sili držijo, de jih pač potrebno demokratično odstaviti ka ne bom pisal nagnati.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2019 ob 9:16 MV gost

        Klub je v minuli sezoni dosegel vse cilje. Bratončar ti si preglupi ka bi to razmo. Največ boš napravo za sebe či si menjaš to prazno glavo. V Nemščeki majo dvej lepivi svinjski. Bojk ta ka ne sfalijta.

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.06.2019 ob 7:45 BÖLTINČAR gost

      Zdaj de te še vse skuper vrag zel. Sporazum z Muro kakšen ? ka do vkup špilali v 3 ligi. Muri so pejnezi svalili, dobri igralci odišli in to vsi znamo ka pomeni. Zanima me samo što je bil boter tomi sporazumi od beltinčanov in što je rihtal trenera iz BIH kak da ne bi imeli domačih prekmurcov zadosti. Jes mislim, ka bi moral prle kak Ziko oditi vodstvo na čelu Vörošom ka te tip samo nekaj muti okrog toga nogometa.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2019 ob 8:43 vse proti gost

        Pametnjakovič boltinski zakoj pa te nisi ze predsednik kluba. Bodimo radi da sploh kdo vodi klub. Bedaki kot ti se skrivate po teh forumih v zivoti ste lajkoši. Pravi čas zemi vrastvo pozabi na forum pa se skrij. Ali pa se odkrij kpa bos glavni. Ogledni se v špegel mogoče boš celo vido kak se tresnjeni.

        0 6 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.06.2019 ob 7:55 gost

      Fajn bi bilou te župljane občine Beltinci končno seznaniti s tem kako ravna župnija z njihovim denarjem! Namreč glasbena šola Beltinci ( Zavod sv.Cirila in Metoda ) je s svojimi NEZAKONITIMI ravnanji spravila župnijo v stroške, za več kot 100 000 EUROV! Župljani si ZASLUŽIJO vedeti resnico! Žalostno je, da se vse to skrivlje od ljudi, ki iz srca PRISPEVAJO tej cerkvi!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.06.2019 ob 8:44 GLAVNI gost

      Vse kaj se dogaja v Boltincaj je odgovoren športni direktor Apatič,on je odgovoren za trenerje in igralce,v ozadju z Županom keri da vedno blagoslov,da se nebi preveč trošilo,Boltinci bodo imeli z pomočjo Mure,(Murinih funkcionarjev)pomoč v igralskem kadru,Boltinci bodo STABILEN DRUGOLIGAŠ.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2019 ob 9:20 veseli gost

        Boltinčar pa Bratončar noviva člana vodstva. Že doj visijta namesto zastav na fuzbal placi. Folk navali gledat največje glupane v občini. Meklou v rike pa bojk na cesto pometat po ton sunci ka se njima kaj luft v glavej swgrene.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.06.2019 ob 18:44 Gost gost

      Ti telè Böltinsko eno !!!! Preds.je zmuto s svojim vodstvom , da je klub v 7 letih drugoligaš , da je U 15 v I. SNL ,da so KADETI in MLADINCI v II.SNL , to je zmuto !!!! Tij ce nebi bil gnoj in se skrival tu na forumi , idi v vodstvo , zamenjaj preds.in UO , pa da te vidimo . Še enkrat , ČESTITKE ZA DOSEŽENE REZULTATE !!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.06.2019 ob 20:04 gost

      Politično nastavleni športni direktore, zdaj na morji, drujgi trenejrajo, kakši vzgled, kak je pa bilou na med ulušnon turniri ? pa na skrivnij sestankaj z Murof, ka je nej zadosta slujžba na ZTK, štera se širi na šport

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.06.2019 ob 15:47 trener gost

      Kifla toči krokodilje skuzr da apatiča lovijo morski psi Apatič je izda treči golman pa njemi nej trbej puno trenejrati

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.