https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Sreda na Pomurskem športnem festivalu 2019

Melinci, 27.06.2019 ob 10:00  

Tretji festivalski dan v znamenju košarkarskega turnirja 3x3, metanja trojk, človeškega namiznega nogometa, futsala (3 vs. 3) in strelstva. Potekal pa je tudi žreb za dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi, katerega se bo udeležilo kar 19 ekip.

Športno dogajanje na največji pomurski športni prireditvi se je nadaljevalo tudi včeraj. Ekipe/posamezniki so se pomerili v štirih športnih aktivnostih.

Turnir v futsalu (3 vs. 3) je zmagala ekipa Picolo bar, druga je bila ekipa Indijanci, tretja pa ekipa Soboslikarstvo Nedelko. Najboljši igralec (MVP) turnirja je postal Jan Hartman. Človeški namizni nogomet je poskrbel za zabavo predvsem mlajših udeležencev, ki so se v njem zabavali in se pomerili brez tekmovalnega naboja.

 

V košarkarskem turnirju 3x3 so ekipe vnovič pokazale izvrstno igro. In še posebej napeto igro so ekipe odigrale v tekmah za prva tri mesta. Z naskokom na prvo mesto je letošnji košarkarski turnir 3x3 osvojila ekipa 3x3 Lotmerk, drugo mesto je zasedla ekipa Blue balls, tretje mesto pa je osvojila ekipa Space jam. Naziv najkoristnejšega igralca (MVP) je osvojil Jaka Godec. Hkrati je potekalo tudi tekmovanje v metanju trojk. Letošnji naslov »kralj trojk« je osvojil David Nedelko.

Slovenski reprezentant Robert Markoja ter člani Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče so predstavili strelstvo, nato je sledilo še krajše tekmovanje. Svojo natančnost je s samostrelom (netekmovalnim) preizkusilo 31 tekmovalcev. Na koncu se je zmage veselil Mitja Kohek, drugi je bil Branko Majc, tretji pa Daniel Erjavec.

Četrtek z zaključnim turnirjem v judu, streljanjem penalov, odbojko, Plesno šolo Zeko in začetkom dnevno-nočnega turnirja

Danes bo na Pomurskem športnem festivalu spet pestro. Potekal bo še zadnji turnir v odbojki na mivki za mešane trojke, zaključni turnir v judu (mini liga), zamuditi pa ne gre že kar 29. tradicionalnega streljanja penalov. Prav tako se bo že danes zaradi večjega števila prijavljenih ekip začel dnevno-nočni nogometni turnir.

In k temu je potrebno dodati še, da za male in velike plesalce Plesna šola Zeko danes pripravlja plesni program.

Foto: Tadej Glavač

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2019 ob 19:24 beltinci gost

      Jeli ge bűl kama ide mince mou

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.