https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vandali so se spravili na cerkev

27.06.2019 ob 18:00  

Vandali so se tokrat znesli nad vrata Evangeličanske cerkve v Murski Soboti. Dogodek se je zgodil že prejšnji teden.


Vandali so se znesli nad vhodna vrata Evangeličanske cerkve v Murski Soboti, kamor so z modro barvo zapisali "Ave satan", številko "666" in petkrako zvezdo (pentagram).


 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2019 ob 21:18 gost25 gost

      Hmmm, hmmmmm hudič na delu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.06.2019 ob 23:08 čondraš gost

      Primitivni pripadniki slovenske levice.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.06.2019 ob 12:30 Seljak gost

      Ej ti condras ti pa res nimaš drugega dela kot pa politiko vse posodi vmešavati da bi enkrat širše pogledal v življenju in spregledal da ni vse politika vmesana. Se vidi da ti Janša dosti plača ka navijas za njega bogi živiš pa se Slapar kot pa marsi Keri. Namesto da se spolitiko ukvarjaš poglej okrok sebe malo pa boš vida da se da lepše živeti brez njih pa poglabljanje v laži in ne resnico v obedvi strani kot na levi tak na desni. Na račun takih kak si ti pa še lepše živijo ker maš marsi kaj za povedati o politiki pa o bilo Keri strani a ne razmis pa tak nič o normalnem življenju in dobrinah ki si jih San ustvariš ne pa TV non-stop gledati pa praviti gle ovi so tak rekli Toti pa tak kak ti češ čuti ovi pa na račun takih kak si ti se samo smejijo kak jaz zaj tebi hahahahaha. Pa lep pozdrav nevernes.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2019 ob 13:09 gost

      Ojoj @seljak, kdo je tebe pisati učil?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.