https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Četrtkovo dogajanje na Pomurskem športnem festivalu

28.06.2019 ob 14:30  

Kljub nevihti je športno dogajanje na Pomurskem športnem festivalu zaznamoval tudi četrtek: zaključni turnir v judu, odbojka na mivki za mešane trojke, streljanje penalov ter začetek dnevno-nočnega turnirja v malem nogometu na travi - skupina A.

!!! OGLAS !!!

Turnirji v odbojki na mivki tako letos potekajo tri dni. Zadomin med njimi tako tako odigrale mešane trojke. Končni rezultat zmage prinesel ekipa Tina, na drugo mesto je postavil ekipo JSF, tretja pa je bila ekipa Trio. Največ zanimanja je posvečeno zaključku turnir v judu v izvedbo Judo kluba KC Tratnjek Beltinci. Mladi judoisti tako svoje znanje v borilnih veščinah navdušili občinstvo ter si s prikazanimi borbami prislužili močan končni aplavz.

V streljanju penalov se je za naziv najboljšega pomerilo enaindvajset strelcev. Naziv najboljši je osvojil Denis Kouter, drugi je bil Aljoša Kutoš, tretje mesto pa je zasedel Denis Karoli.
Prav tako je bila odigrana skupina A 29. tradicionalno dnevno-nočni turnir v malem nogometu. Napredovanje v sobotne izločne barve in tako zagotovljeno ekipo Avtoličarstvo Franc Škrinjar v baru Picolo.

Petek je že tradicionalno koncertni dan. Danes bosta na koncertnih oddajah Pomurskega športnega festivala v športnem parku Melinci zvečer ustavno skupino Prljavo kazalište, kot predskupina pa Skupina Tropik.

 

Foto: Pomurski športni festival

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.