https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Danes potekajo 27. ciglarski dnevi

Melinci, 30.06.2019 ob 12:30  

V športnem parku Melinci se bo danes s 27. ciglarski dnevi zaključil teden dni trajajoč Pomurski športni festival.

Šest festivalskih dni je že minilo, danes pa je zadnji dan Pomurskega športnega festivala. V športnem parku Melinci tako danes potekajo že 27. ciglarski dnevi, ki jih organizira Turistično društvo Brod Melinci.

V dopoldanskih urah so člani turističnega društva prikazali tradicionalne postopke izdelave opeke, potekala pa je tudi maša.

Popoldan bo sledil kulturni program in zabava z ansamblom Modrijani. Poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše, saj je zanje pripravil aktivnosti Bumerang Sreče.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2019 ob 15:18 ..... gost

      Dobri ste, samo morate se naučiti poznavanje ure, kajti, če je nekaj ob 12:00, naj bo ob 12:00, ne pa z eno uro zamude. Mislim na muziko, tako ste zapisali v urnik prireditev. Ta mešani zbor vam pa naj kar poje, peli so kot, če bi narod umiral, samo še pogrebništvo je trbelu. Če je bilo to petje, potem mi, ki znamo peti predstavljamo vesolje v petju.

      9 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.07.2019 ob 0:17 Franc gost

      Dobri ste samo....bla bla bla bla . Telko dela,skrbi ,časa....so vložili v ta dan te pa se pa najde eden " pametnjakovič " keri išče napake . Mater ste ljudje pokvarjena stvorenja , doma bi sedo pa san sebi spejvao ...vi ki znate spejvati ka bi še mrtve obujdili ...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.07.2019 ob 10:02 gost

      Krofašje to ponavljajo iz leta v leto .Vse skupaj pa je ne zanimijvo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.07.2019 ob 18:28 Brko gost

      Družina Petek dela cigel ,človek ka je zapravooooo bodočnost TD brod z firmo klima .Predsednik TD brod Forjan -klima Florjan pa sprazno blagajno.sami geniji bi naj vodili turizem .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.