https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S starodobnimi kolesi naokrog

Turnišče  

V nedeljo, 30 junija, so se člani kolesarskega kluba Varaški šujstri podali na potep s starodobnimi kolesi.

Sončnega popoldneva, ki ga je hladil rahel vetrič, so se kolesarji zbrali pred občino Turnišče. Skupaj so se podali na 17 kilometrsko pot od Turnišča, skozi Renkovce in Gančane do Beltincev. Po okrepčilu pa po drugi strani skozi Lipo nazaj.

Kolesarjenja so se udeležili tudi beltinski Dimeki s svojimi oldtajmerji. V večjem številu so prišli tudi kolesarji iz Črenšovcev, kot tudi ostali ljubitelji vožnje s kolesom. Pri izvedbi so pomagali gasilci PGD Turnišče.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2019 ob 10:33 pedal gost

      Zelo cenim kolesarstvo in zelo lepo da kolesarijo taki starodobni kolesari in podobna ampak niso sami na cesti,kot je to po navadi da je njihova cela cesta tega pa ne odobravam,večina jih ima izpite za motorna vozila in bi to morali vedeti.Kolesarji v skupini morajo biti edem za drugim v vrsti in razdalja med kolesarjem pa mora biti dolžina enega kolesa,to bi jim organizator moral svetovati in kdor tega ne upošteva ne more dan danes kolesariti ker niso kolesarji sami na cesti.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.07.2019 ob 13:06 MAČKOVCI gost

      Polanskih Püčkov nej bilau?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2019 ob 13:51 bicikleto gost

      Ni bilo to kolesarjenje oldtajmerov?..Zakaj pol gorska kolesa?...Mislim ,da nekoč tega niso poznali ..Ali?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.