https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na dvorišču do smrti povozil starejšega moškega

01.07.2019 ob 8:20  

Policisti so bili včeraj malo po 17. uri obveščeni, da je bil na dvorišču stanovanjske hiše na območju Lendave z osebnim avtomobilom povožen moški.

Z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je včeraj okrog 15.50 ure 54-letni moški na dvorišču stanovanjske hiše med vzvratno vožnjo, ko je zapeljal osebni avtomobil iz garaže povozil 84-letnega moškega. Ekipa Nujne medicinske pomoči je moškega oživljala, vendar neuspešno in je na kraju podlegel poškodbam.

Kraj dejanja sta si ogledala državni tožilec in preiskovalna sodnica. Odrejena je bila sodna obdukcija. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper osumljenega 54-letnega moškega podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitve smrti iz malomarnosti po 118. členu KZ-1. V času kaznivega dejanja osumljeni ni bil pod vplivom alkohola.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.