https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Danes bo vroče, izdan oranžen alarm

01.07.2019 ob 10:00  

Na Agenciji RS za okolje opozarjajo, da bo danes sredi dneva in popoldne po vsej Sloveniji velika toplotna obremenitev. Izdali so oranžen alarm, napovedujejo pa temperature do 37 °C.

Danes bo pretežno jasno. Popoldne v severni Sloveniji ni povsem izključena kakšna vročinska nevihta. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 31 do 37 °C.

Jutri bo sprva delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno. V notranjosti države bodo nastajale plohe in nevihte, ki se ponekod lahko zavlečejo v noč. Možno bo tudi kakšno krajevno neurje. Zapihal bo severovzhodni veter. Jutranje temperature bodo od 16 do 20, najvišje dnevne od 26 do 32 °C.

V sredo in v četrtek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem v popoldanskem času bo nastalo nekaj ploh in neviht. Vročina bo nekoliko popustila.

Vročinski val je državo zajel že v minulih dneh. V četrtek so ponekod padli krajevni temperaturni rekordi. Marsikje po Sloveniji, je bilo četrtkovo popoldne po podatkih Arsa najbolj vroče junijsko v zadnjih 70 letih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2019 ob 11:17 hica gost

      Pa jebala vas ta vročijna! Sedaj pa je že resno višek tega sranja!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.