https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Izdelajte si čoln in se potegujete za denarno nagrado

05.07.2019 ob 18:00  

Sam svoj čolnar je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Mali klub Velika Polana. Tekmovanje Sam svoj čolnar je prireditev za mlade in mlade po srcu, je spodbujanje ustvarjalnosti, kodranje možganov, športna in zabavna prireditev hkrati.


Za popestritev in obilo smeha bodo poskrbeli zabavni moderatorji. Zaradi brutalnega humorja in predvsem lepega videza, bosta tudi letos za mikrofon prijela odlična D’Kwaschen Retashy. Prijave zbirajo do srede, 7. avgusta do 23:59 ure. V petek, 9. avgusta bo potekal prosti trening in sicer ob 17. uri., isti dan bo ob 21. uri žrebanje startnih mest na ŠRC Berek. V soboto, 10. avgusta bodo ob 10. uri pričeli z ogrevanjem, ob 13. uri bo pa šlo zares - začetek tekmovanja Sam svoj čolnar 2019.

Organizatorji vas vabijo na prireditev takole: Preberite pravila, vklopite možgane, pokličite soseda in zajahajte orodje, naredite zmagovalni čoln, naredite vtis na bejbe, vzbudite zavidanje pri sosedu in poberite glavno nagrado. Seveda se ne pozabite prijaviti na tekmovanje. Prijave so odprte od 1. julija do 7. avgusta.

Glavna nagrada 500 evrov

Seveda pa ne bo šlo brez nagrad. Glavna nagrada je 500 evrov in "večna slava". Nagrada za 2. mesto je 200 evrov, nagrada za 3. mesto pa 100 evrov. Vsem, ki si pa ne upate spoprijeti z vodno gladino ŠRC Bereka, pa vljudno vabijo, da si v koledar vpišete naslednji datum: 10. avgust 2019, saj bo spet zabavno in spet mokro ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2019 ob 12:25 zabavno gost

      Jas bi si pa rad izdelal Bismarck-sa in bi potapljal čolničke :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.07.2019 ob 15:43 ....... gost

      Brutalni humor, pa oviva od Kwašen retašay, a so to pravljice za lejku nouč????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.07.2019 ob 19:29 DM gost

      Jes pa jes bom prišo z Črenšovec in neodvisni dečki do veslali. Meni položaj ne da veslati, zatou mo samo komandejro. Čun de se zvao Podžupanski.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.