https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Koncert Aljaža Ferenca v sklopu festivala RePannonia

Križevci pri Ljutomeru, 03.07.2019 ob 6:05  

V Križevcih pri Ljutomeru od 30. junija do 6. julija poteka festival RePannonia. V sklopu festivala se je v sredo, 2. julija v župnijski cerkvi v Križevcih pri Ljutomeru odvijal koncert klasične glasbe Aljaža Ferenca.

Društvo 29a festival RePannonia letos organizira drugič zapored. Festival združuje koncerte, šport, izobraževanje, mednarodni kiparski simpozij, tabore in ekologijo.

Klasični oder, ki se nahaja v župnijski cerkvi je novost letošnjega festivala. Tam se je odvijal koncert kitarista Aljaža Ferenca iz Veržeja, ki je navzočim zaigral skladbe in priredbe avstralskega kitarista Tommya Emmanuela.

Dogajanje v Križevcih se je po koncu klasičnega koncerta preselilo na Zorkov oder, kjer je nastopil kantavtor Brodolomec, Gregor Stermecki. Od tam pa v vaško jedro, kjer je na glavnem odru nastopila srbska pevka Jelena Petošević.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.