https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltince zapuščajo štirje igralci

3.7.2019  

Začetek nove sezone je kot zmeraj povezan tudi s prestopnim rokom. Sredi priprav je do nekaj sprememb prišlo tudi v Beltincih. Iz ND Beltinci so namreč sporočili, da se poslavljajo štirje igralci.


Rok Kotnik se je v Beltince preselil v času zimskih priprav leta 2017. Od takrat je v žutem dresu vknjižil 44 prvenstvenih tekem, od tega 9 tudi v zadnji sezoni med tretjeligaši. Enkrat se mu je uspelo tudi vpisati med strelce, zadel je za zmago proti Turnišču v lanski sezoni. V pokalu MNZ je zbral 4 nastope in prav tako enkrat zadel. Rok bo kariero nadaljeval v Avstriji.

Nino Bertalanič je bil član Žutih dve sezoni. V prvi sezoni je zbral 23 nastopov in se enkrat vpisal med strelce. Po osvojenem prvenstvu in zmagi v kvalifikacijah se je z ekipo uvrstil med drugoligaše, kjer je lansko sezono igral pomembno vlogo. Nastopil je na 25 obračunih. Bertalanič se bo dveh letih vrača v NK Ljutomer, od koder se je tudi preselil v Beltince.

Tim Golob je bil član Žutih kratko obdobje. V Beltince se je preselil letos pozimi iz Rogaške. Zaigral je na 12 tekmah v Drugi ligi in na eni v pokalu.

Jan Hartman je imel med omenjenimi najdaljši staž v Beltincih. Klubu se je pridružil že leta 2013, ko je zapustil mladinsko ekipo Mure 05. V žutem dresu je odigral zavidanja vrednih 146 prvenstvenih tekem, od tega 19 med drugoligaši. Sedemkrat se je v 3.SNL tudi vpisal med strelce. V teh šestih letih je nekajkrat nosil tudi kapetanski trak, sedaj pa se je odločil za nov izziv v svoji karieri.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2019 ob 11:12 Imre gost

      Bertaliča je škoda , ali 2 liga je naporna, treningi tudi 2 krat na dan in celodnevna potovanja , ali v 3 ligi mu nebo nič manjkalo , malo vsega manj in za igralca tudi zanimiva in dovolj kvalitetna. Igralci si ne želijo Prekmurske lige tu je zguba časa. Iz tretje lige je za igralca lažje napredovati Pomurske pa počasi ne bo noben povohal.!!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2019 ob 12:08 Risto Kubura gost

      Tudi moj stari oče zaupšča Beltince, ker se je že spet ukozio!!!!!

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2019 ob 12:34 rile gost

      Za te fante se vee,a eni samo molčijo,ne se bat ,bodo pač Murini mladinci zapolnili verzel,in bodo Beltince preimenovali v Muro 2.LP .

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.07.2019 ob 13:14 gost

        Z Murinimi mladinci lahko izpadejo kak bi skoraj Brežice z Olimpijinimi upi . samo rešili so jih Beltinci veste kako. Kdo pa bo šenkal Beltincam ?? ja 2 krat Brežice DOLG potem pa tema.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.07.2019 ob 13:23 ŽUTI gost

      Hvala vsem,ki grejo iz Boltinec,še enkrat tudi trenerju,Zikoju,Škoda,da domači fantje grejo vstran,ampak moramo vedet,da ti naši fantje vsi delajo,niso profesionalci,in je težko trenirat dvakrat na dan,če si še zaposlen,Mladi prihajajo,Na mladih svet stoji,upam in njim želim čim več točk,in dobrih iger,v dresu Boltinec,ŽŽŽŽUUUTTTIII.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.07.2019 ob 14:27 Tornado gost

      Tak je bougi Veržej ispadel z Mariborovimi mladinci.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.07.2019 ob 15:16 S gost

        Kak bougi vejpa štiri lejta bil v 2 ligi Pa Veržej mel reprezentante Zahovič Stojanovič Derviševič pa sledi Hotič bil Kek itd Pa toga ne domimo v Muri jebote . Ajd odakle si Tornado povej ka tvoj klub ma za edne zavce ?

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.07.2019 ob 18:10 Figa gost

      Zanimivo, de to kda se politika križa s športom. Upajmo na pozitiven izhod, samo vse miriše na govno vkup. Z šerifom, ka misli ka boga za jajca drži,skoraj de se pa razpočo od debeloga bleka.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.07.2019 ob 8:47 gost

      Partizan - Boltinci 6 : 0 se že pozna okrepitev Murinih mladičev.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.07.2019 ob 13:56 gost

      1 kolo 3 SNL Veržej : Odranci derbi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.