https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kako bogat z dogodki bo ta konec tedna

04.07.2019 ob 18:00  

Ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstile številne prireditve, kjer se boste lahko zabavali ob glasbi, športu, predstavah in dobri hrani. Za vas smo jih nekaj zbrali v spodnjem prispevku.


V petek se začne Soboško poletje 2019

Poletni festival mesta Murske Sobote Soboško poletje bo letos potekalo med 5. julijem ter 30. avgustom. V petek ob 21. uri bo na Trgu kulture nastopila prekmurska glasbena skupina Êdna. V soboto ob 10. uri na Trg kulture prihaja ognjena žonglerska skupina Čupakabra s predstavo Cirkus Kolibris. Sobotni večer pa bo pri Hranilnici prekmurskih dobrot popestril nastop skupine Iggy Band z začetkom ob 21. uri.

V soboto zaključek Rekreacije in Radenske noči 2019

V Radencih že od ponedeljka poteka Rekreacija in Radenska noč 2019. V petek se bo ob 20. uri začel rock koncert, kjer bodo nastopili Alo!Stari, Bad Notion in najbolj priljubljeni alternativni rock band iz Beograda S.A.R.S..

Sobotno dopoldne v Radencih bo športno obarvano. Ob 10. uri se bo začel turnir v odbojki na mivki, hkrati pa bo potekal tudi bazar na prostem. Ob 11. uri se bodo začele meddruštvene igre »Nemren pa nejde, tega nega«, ob 12. uri pa še Streetball turnir. Za zaključek 10. obletnice Radenske noči pa bodo po 20. uri na oder stopili Vlado Kreslin & Mali bogovi ter Samo Budna & Band.

Zaključuje se tudi festival RePannonia

V Križevcih pri Ljutomeru se že od nedelje odvija drugi festival RePannonia. V petek bo pri Mlinu Stajnko v Gajševcih potekal Jazz mlin, kjer boste ob 21. uri lahko prisluhnili Poeziji z literati Darja Žilić, Dejan Koban in Vid Sagadin Žigon. Ob 22. uri pa sledi nastop »Jože Zadravec predstavlja : Jagodni izbor slovenskega jazza«.

V soboto bo ob 20. uri na Zorkovem odru (Gostilna Zorko) nastopil Zdenek Billy. Festival pa se bo zaključil v Parku doživetij, kjer se bo ob 22. uri začel elektronski glasbeni dogodek z L.S.T Music Group.

 

V Lendavi že četrti Pomurski galop

Letos se bo že četrtič zapored odvijalo lendavsko predtekmovanje nacionalnega galopa v Budimpešti Pomurski galop. Dogajanje, ki bo nasproti Hotela Lipa v Lendavi, se bo začelo z uradno otvoritvijo ob 11. uri. V bogatem celodnevnem dogajanju boste lahko navijali za svojega najljubšega tekmovalca, spremljali konjeniške predstave ter pester kulturni program. Dan pa se bo zaključil s koncertoma skupine Skok ob 19.30 ter madžarske skupine WhatsUpCi ob 22. uri.

 

Dogajalo se bo tudi ob Expanu

Ob Soboškem jezeru to soboto organiziran dogodek Fit & Palačink sit, v okviru katerega boste med 10. in 14 uro imeli možnost, da se s pomočjo usposobljenih animatorjev seznanite s pravilno rabo naprav v gibalnem parku. Po rekreaciji pa se boste lahko še posladkali s slastnimi palačinkami.

Ob Expanu pa si boste lahko ogledali tudi Tretji pokal Murske Sobote v kajak kanuju na mirnih vodah, ki bo potekal med 10.30 in 13. uro.

 

olanski večer, Krumplova noč, vaške igre in gasilsko tekmovanje

V parku Dežela štorkelj v Veliki Polani boste lahko sobotni večer preživeli ob plesu in glasbi v objemu narave. Ob 19. uri se bo tam pričel Polanski večer v Deželi štorkelj z bogatim kulturnim programom.

NK Lipa v soboto organizira že 31. tradicionalno Krumplovo noč. Dogajanje v Športnem parku Lipa se bo začelo ob 16. uri z Duo Matej Bandom, ob 17. bo potekal prikaz novih sort semenskega krompirja, zvečer ob 21. uri pa sledi še zabava s Poskočnimi muzikanti.

V Športno-rekreacijskem centru v Filovcih bodo od 12. ure naprej potekale 24. Vaške igre Občine Moravske Toplice. Po končanih igrah bo tam zabaval ansambel BEKŠ.

V Motovilcih v soboto pripravljajo 21. tradicionalno nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal »vasi Motovilci«. Tekmovanje se bo začelo ob 20. uri, tekmovalce in ostale navzoče pa bosta zabavali skupini Učiteljice in Blue Planet.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2019 ob 18:36 DF gost

      In zdaj za primerjavo poglejte kaj se bo dogajalo v Ljubljani, da boste videli koliko desetletij ste za najboljsim zupanom Zoranom Jankovicem - Zokijem.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2019 ob 9:27 čondraš gost

        hahaha, kaj se te dogaja v Ljubljani ? Mile Kitić, ap Severine in dvakrat letno že skoraj upokojeni pop glasbeniki ki na vrhuncu kariere niso nikoli nastopali pri nas . Haha, v Ljubljani se dogaja je rekel, ti si pacient, 100 % pacientm zakaj si namesto socialne ne zrihtaš 100 % invalidsko ? Janković je naredil nešteto parkirišč in javni prostor daje v najem tistim ki so ga naredili. Siromak še železniške in avtiobusne postaje nima, sramota od glavnega mesta. Pa nešteto gradbenih poslov je sklenil v svoj žep. Ni ga psihiatra ki te ne bi pri tem podprl . Sicer pa primerjati občino ki ima 10- krat večji proračun, ki cuza državo, kot je nekoč to delal Beograd, z toliko manjšimi občinami je tebi primerno. Ti si pacient, 100 % paciet zakaj si namesto socialne ne zrihtaš 100 % invalidsko ? Ni ga psihiatra ki te ne bi pri tem podprl. Kaj, malo bi bil na psihiatriji, pa bi žrl tablete kakšen mesec, itak imaš skorjene možgane, pa ne bi bilo škode za tebe.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2019 ob 10:48 DF gost

        Condras, poglej celotno dogajanje, ne par izvleckov iz tega dogajanja. Vem, da je car ZOKI Jansi in tebi trn v peti. Si bil ti kdaj sploh v Ljubljani in si sploh kdaj v zivljenju videl celotno Ljubljano, ki je zacvetela pod vodstvom Zokija????? Kaj je Zoki napravil z vasim smrkavcem Logarjem??????? Povozil ga je na celi fronti kot povozi kamion kokosko. ZIVEL ZOKI.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2019 ob 10:51 DF gost

        Condras, kateri kraj v Sloveniji ima najvec turistov in najvecji zasluzek od turistov????? LJUBLJANA!!!!!! ZOKI CAR.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2019 ob 19:00 pravi gost

      Človek bože, či te bog dal idi ta pa boj tan. Vsi mo ti hvaležni, pa smeti tan na ljubljanskih portalaj. Super, de tebi tuj lepše kak praviš.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2019 ob 19:35 DF gost

        On - ZOKI - je v Ljubljani v nekaj letih napravil to, kar v Prekmurju v 30 - ih letih ne boste. Zoki je car za desnicarje. Z Jansevo oprodo je na zupanskih volitvah dobesedno pometel.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2019 ob 20:02 Varas gost

      Oj,kaksa muzika,celo tej poskocni,fuj...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.07.2019 ob 9:54 Linolada gost

      V prekmurji je to itak standard. Izvajalci, ka 2stavka celo pesem 10x obrnejo, ali pa na pol goli okoli po odri skačwejo.Prireditelji povabijo tistoga, koga lidje poslušajo oz bole gledajo,ka itak morejo delat za dobiček. Zato pa tisti, ka nam je vsebina bole važna kak pakunga ,bomo težko kaj fajnoga čuli oz dožoveli v Prekmurji! Še sreča, ka je Slovenija tak mala (Metaldays) ,pa evropa tudi, ka mamo možnost tudi mi kaj za sebe napravti.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.07.2019 ob 20:39 Pero gost

      Idi 8 vor svasat pa bos meu metaldays.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.