https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Na Skritem dvorišču nastopila Ivana Galić

Murska Sobota, 07.07.2019 ob 6:05  

V soboto, 6. julija 2019, je na Skritem dvorišču, za Hranilnico Prekmurskih dobrot nastopila Ivana Galić (Iggy).

Ivana Galić (Iggy) je vsestranska pevka iz Zagreba, ki spretno kombinira tehniko klasične glasbene izvedbe s tehniko popularnih žanrov. Iz solopetja je magistrirala na prestižnem Royal College of Music v Londonu. Kot solistka in članica zborov je nastopala na številnih odrih na Hrvaškem in Norveškem, v Italiji, Avstriji, Franciji, Belgiji, Veliki Britaniji, Nemčiji, ZDA, Keniji in Sloveniji. 

Nekaj let je bila stalna članica opernega ansambla Hrvaškega narodnega gledališča v Zagrebu, zadnjih šest let pa nastopa v duetu ali s skupino ter dobiva priznanja in nagrade na tekmovanjih doma in po svetu. Pravkar pa se pripravlja na gostovanja, ki bodo med drugim v Latinski Ameriki, Nemčiji, Belorusiji in Latviji. Okrog sebe je zbrala izvrstne glasbenike, ki so jo spremljali na nastopu v Murski Soboti. 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.07.2019 ob 9:10 DF gost

      Mojca, Fidlboy, ......... pa ne se tu. Vsepovsod so oni. V Prekmurju nemate cisto nic?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.07.2019 ob 12:25 Fidlboy gost

      Oj ti siromaček, nemreš brez mene nimaš se z kom menit ne to te jebe. Sem ti že večkrat napisal, pa ti bom še enkrat, ker te očitno spomin tudi jebe. V prekmurske kmetije in štale že nekaj časa ne hodim na koncerte. To je za tebe. Pa zaostali prekmurski folk. Jaz sem bil ta vikend malo več kot 100km izven prekmurja in videl dva odlična banda o katerih lahko Prekmurje samo sanja. Evo sem se ti posvetil pet minut, zdaj pa odjebi se mi ne da z tabo več ukvarjat pa se spuščat na tvoj prizadeti nivo. Tebi ni pomoči, naj se še kdo drugi ukvarja z tabo, če mačas. Sory naveličal sem se te,nisi mi več zanimiv, ker vedno isti drek melješ. Kak se le ne naveličač. To je bil moj zadnji odgovor tebi, pa fajn bi blo da bi že odjebal enkrat z naše države na Hrvaško, če ti slovenski kruh smrdi. Vrata so ti na stežaj odprta. Nihče te ne sili, da moraš v Sloveniji živet. Pa lep pozdrav v tvojo vukojebino.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.