https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru podelili maturitetna spričevala

Ljutomer, 12.07.2019 ob 8:30  

Na glavnem trgu v Ljutomeru je včeraj zvečer potekala svečana podelitev maturitetnih spričeval dijakom in dijakinjam Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer.


53. generacija GFML je tudi letos na maturi dosegla odlične rezultate. Na spomladanski rok mature je pristopilo 92 dijakov, od česar jih je bilo 91 uspešnih. K maturi so pristopili in jo tudi uspešno opravili trije dijaki maturitetnega tečaja. K poklicni maturi na spomladanskem roku je pristopilo 46 dijakov in dijakinj; 45 jih je poklicno maturo uspešno opravilo.

Od vseh dijakov, ki so pristopili k spomladanskemu roku splošne mature, so trije dosegli trideset točk ali več ter tako postali zlati maturanti. To so Niko Farič, Luka Lukač in Nuša Hozjan. Štiri maturantke pa so postale zlate maturantke na poklicni maturi: Barbara Barat, Nika Erjavec, Pia Hanc in Laura Tratnjek.

Trije dijaki so prejeli tudi priznanja za posebne dosežke tekom šolanja na GFML. To so Niko Farič, Urška Filipič in Meta Štuhec.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.