https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Mercator dijakom letos ponuja 100 kadrovskih štipendij

18.07.2019 ob 11:30  

Pri našem najboljšem sosedu in največjem slovenskem delodajalcu, Mercatorju, letos razpisujejo kar sto kadrovskih štipendij za dijake in bodoče dijake.

Mercator, ki v 500 trgovinah širom Slovenije zaposluje preko 6000 prodajalcev, si namreč prizadeva, da bi za poklic prodajalca navdušil čim več mladih. Zato poleg redne mesečne štipendije, svojim štipendistom med drugim ponujajo tudi nagrado za končni uspeh, podporo kariernega svetovalca tekom študija, možnost opravljanja plačane obvezne šolske prakse v Mercatorju, možnost počitniškega dela in še bi lahko naštevali. Ob tem v družbi še pojasnjujejo, da vsakega štipendista ob koncu šolanja čaka služba v Mercatorju za nedoločen čas.

 

Predsednik uprave Mercatorja Tomislav Čizmić pojasnjuje, da se Mercator zaveda, da so »zaposleni, predvsem pa zaposleni v maloprodaji, ogledalo našega podjetja. Dober prodajalec je steber vsake dobre trgovine, zato si v Mercatorju vsak dan prizadevamo za izobraževanje in usposabljanje zaposlenih. Iskreno vabim vse dijake, da se prijavijo na naš razpis za kadrovske štipendije in postanejo člani naše velike Mercator družine«.
 
Na javni razpis, ki si ga lahko preberete TUKAJ, se lahko zainteresirani dijaki in bodoči dijaki prijavijo do konca avgusta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2019 ob 15:10 DF gost

      Pohvalno. Privatniki v Pomurju dajte se vi kaj takega napravite, ne pa da se vozite v Bosno in drugam na Balkan po poceni delovno silo ( redkim izjemam, ki tega ne delate, se opravicujem ). Vsi v Mercator.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2019 ob 15:29 DF gost

        Prosim, nastej te privatnike v Prekmurju in koliko stipendij dajo. Pavlinjek, Polanic, Podlunsek, ............ ??????

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2019 ob 16:16 Ne laži gost

      Davlejo štipendije te pa minimalca, rejsan vzgled za vse ostale. Naj dajo plačo kak trbej pa de delavcov še preveč.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2019 ob 17:44 DF gost

        Ti sploh ne razumes, da v solidni trgovini ne more delati clovek z osnovnosolsko izobrazbo. Place so pa kaj vec kot minimalne. Da ne omenjam kako dobre so bile, ko je Mercator vodil ZORAN JANKOVIC - ZOKI.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.