https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pristno Pomursko: najboljše in najbolj okusno iz Pomurja

02.08.2019 ob 19:00  

V Pomurju imamo veliko kakovostnih izdelkov, ki postajajo vse bolj cenjeni, vendar pa marsikdo, ki pride v Pomurje, ne ve kam po njih. Tega se  zaveda tudi Tomaž Sallubier, doma iz Rakičana, zato je vzpostavil blagovno znamko Pristno Pomursko. 


Pomurje ima veliko kakovostnih izdelkov, ki so vedno bolj cenjeni. Te kakovosti pomurskih izdelkov se zaveda tudi Tomaž Sallubier iz Rakičana. Tomaža Sallubiera je življenska pot vodila na študij v Ljubljano, kjer je srečal svojo življenjsko sopotnico Barbaro. Sedaj živi z družino v Kamniku. Sallubier je sicer redno zaposlen v farmacevtskem podjetju, ima pa tudi svoje podjetje, ki se ukvarja z marketingom in kakovostjo. Ker ga je vedno obdajal občutek, da mora vrniti nekaj domači Pomurski pokrajini, ki mu veliko pomeni, se je odločil, da registrira blagovno znamko Pristno Pomursko, in združi najboljše in najbolj okusno, kar ponuja Pomurje.

Želijo povezati ponudnike iz Pomurja

Pod blagovno znamko Pristno Pomursko povezuje proizvajalce lokalnih izdelkov in ponudnike, ki predstavljajo najboljše in najbolj okusno, kar premore Pomurje. Ohraniti želi tradicionalne, kot tudi nove pomurske dobrote, ter jih v najboljši možni luči predstaviti turistom, širši Sloveniji in tujini. Njihov cilj je predvsem vzpostaviti mrežo vrhunskih lokalnih ponudnikov, ki bodo s pomočjo blagovne znamke Pristno Pomursko dosegli večjo prepoznavnost in bodo širili pristne pomurske izdelke. Da se izdelki lahko priključijo k blagovni znamki morajo zagotoviti predpisane standarde z veljavno zakonodajo. Tomaž Sallubier je povedal: ˝Vsak izdelek, ki spada pod blagovno znamko Pristno Pomursko, skrbno preverimo, da je ustrezne kakovosti, s poudarkom na domačnosti, izgledu in okusu.˝

Trenutni člani Pristno Pomursko so:

  • Bučno olje – Oli
  • bučno olje - kmetija Vlaj
  • mesni izdelki - Mesnine Korošak
  • marmelade, žganje in kis - Sadjarstvo Ficko
  • mlečni izdelki - kmetija Šukar
  • mesni izdelki – kmetija Štelcar
  • izdelki iz aronije - J.A.N.A.
  • pekarna Omar

Spletna stran www.pristnopomursko.si je tako imenovani kažipot, kam po najboljše domače izdelke iz Pomurske regije za vse turiste, ki obiščejo Pomurje. Marsikateri turisti ne vedo skoraj nič o Pomurju, s Pristno Pomursko pa jih želijo pritegniti in jim pokazati najboljše izdelke, in kraj, kjer jih lahko dobijo. V sklopu blagovne znamke pa se bodo izvajale oglaševalske aktivnosti s poudarkom na regijah, iz katerih prihaja največ turistične populacije v Pomurje. Njihov primarni namen je namreč seznaniti ljudi, ki prihajajo v Pomurje, kje se dobijo najboljši izdelki in za ketere je vredno plačati nekaj več.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2019 ob 19:22 gost

      lalalalahahahaha še eden več

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2019 ob 22:57 gost

      No ka je pa njegovo?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.08.2019 ob 16:28 pišta gost

      Kaj si nepismen ali nisi prebral prispevka? Nima on izdelkov ampak na speltni strani združuje pridelovalce in predelovalce iz Pomurja, ki to žekijo. Gre za MARKETING.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.08.2019 ob 19:44 gost

        Ovi pridelovalci naj se združijo v zadrugo ne pa en kvazi farmacevt ide izkoriščat ekonomije majn vešče privatne proizvajalce se vidimo čez eno leto kda de trbelo plačati proizvode?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.