https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Skrito dvorišče: BALLADERO Z GOSTI

Kdaj: Sobota, 17.08.2019 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, TIC Murska Sobota in hranilnica prekmurskih dobro

Zasedba: Dominik Bagola – klavir; Boštjan Gradišek – bobni; Jernej Kržič – basovska kitara; Martin Lunder – električna kitara, gosti.

Balladero po krajšem premoru nadaljuje predstavitve svojih novosti in koncerte. Novo poglavje pestre avtorske poti je napovedal s sveže izdano orkestrsko balado Še živim v duetu z Jadranko Juras, s katero sta že sodelovala pri skladbi Če bi. Ta je bila izbrana tudi za popevko tedna na Valu 202, kjer se je Balladero s hitom Zlati časi, najbolj predvajano skladbo leta 2016, že uspešno predstavil širšemu občinstvu.

Balladero je prekaljeni avtor in stari znanec koncertnih odrov. Ob albumu Perfect You, ki je bil leta 2016 izbran tudi za ploščo leta po izboru 24ur.com, se je uspešno predstavil že s prvencem Club Deuce (prejemnik MTV Adria video gold award, polfinalist International Songwriting Competition). Zveste poslušalce ob dovršeni studijski produkciji pridobiva tudi na koncertih, kjer ga odlikuje unikaten avtorski slog, s polnokrvno mešanico klavirja, prodornega glasu in udarnih aranžmajev spremljevalcev.