https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vremenoslovci ponovno izdali alarm

30.07.2019 ob 23:00  

Ponoči bo delno jasno, proti jutru bodo v severni in vzhodni Sloveniji možne krajevne plohe. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20 °C.

Že danes ponoči ter jutri v zgodnjih jutranjih urah lahko marsikje nastajajo posamezne plohe in nevihte z lokalnimi nalivi.

"Jutri dopoldne se bo prehodno delno zjasnilo, tekom dneva pa bo spet več oblačnosti. V notranjosti države lahko nastane kakšna močnejša nevihta, ki jo bodo spremljali močnejši, tudi dolgotrajnejši nalivi, močni sunki nevihtnega piša in manjša toča. Za razvoj konvekcije bo na voljo 1200 – 2000 J/kg konvektivne potencialne energije in popoldne tudi nekaj podpore vetra v višinah, ki se bo iz jugozahodne smeri obrnil na zahodno do severozahodno. V bližini Obale neviht ni pričakovati oz. je verjetnost za njihov nastanek tam najmanjša. Nekaj ploh in neviht se lahko pojavi tudi v noči na četrtek, predvsem v vzhodni polovici države," navaja Neurje.si.

"V sredo bo dopoldne delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno, predvsem v notranjosti Slovenije bodo krajevne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 31 °C.

V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bodo krajevne nevihte, bolj verjetne v zahodni polovici Slovenije. V petek bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Hladneje bo. V soboto bo povečini sončno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla," navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.