https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo ključavničarja, kuharja in bolničarja-negovalca

03.08.2019 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje Republike Slovenije. Izbrskali smo nekaj zanimiv prostih delovnih mest, v nadaljevanju preverite katera. 

Dom Starejših Rakičan išče BOLNIČARJA - NEGOVALCA, za določen čas 6 mesecev. Zahtevana izobrazba: srednja poklicna; Zdravstvena nega in oskrba. Pričakujejo znanje slovenskega jezika, osnovno delo z bazami in znanje osnovnih računalniška omrežij. Drugi pogoji so veselje do dela s starejšimi ljudmi in opravljen preizkus iz varstva pri delu. Kandidati lahko pošljejo vlogo za delo po pošti do 5. avgusta 2019.

Terme Lendava turizem in gostinstvo, d. o. o. išče KUHARJA, za določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas. Zahtevana izobrazba: srednja poklicna; Hotelirstvo in gostinstvo. Kandidati lahko pošljejo vlogo za delo po elektronski pošti do 7. avgusta 2019. 

JANSIK, inženiring, gradbeništvo, d. o. o. iz Črenšovec, išče 2 KLJUČAVNIČARJA, za nedoločen čas. Zahtevana izobrazba: srednja poklicna. Pričakujejo vsaj 3 mesece delovnih izkušenj, ročne spretnosti in fizično moč. Delodajalec bo zaposlenega priučil za opravljanje namenskega dela. Kandidati lahko vlogo za delo pošljejo po pošti, elektronski pošti ali pokličejo za razgovor do 14. avgusta 2019. 

E+PROJEKT, elektro storitve d. o. o. iz Radencev, išče ELEKTRO INŽENIRJA, za določen čas 12 mesecev. Zahtevana izobrazba: višješolska (prejšnja), višja strokovna, Elektrotehnika in energetika. Pričakujejo tudi 2 leti delovnih izkušenj, znanje angleškega jezika, znanje nemškega jezika, zahtevno delo s preglednicami, zahtevno delo z bazami podatkov, osnovno znanje programiranja in računalniško oblikovanje. Drugi pogoji so strokovni izpit in vpis v IZS z pečatom po novem zakonu o graditvi objektov. Kandidati lahko vlogo za delo pošljejo po elektronski pošti do 28. avgusta 2019.

Podrobnost izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta najdete TUKAJ

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2019 ob 13:57 gost

      Kje pa si naj pridobijo izkušnje??

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2019 ob 18:39 febo gost

      DF .......... Bi lejko honorarno šankrejte pucal za drűjgo tak ni

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.