https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Ljutomerčanu zasegli 296 rastočih sadik konoplje

01.08.2019 ob 13:30  

Policisti Policijske postaje Ljutomer so na podlagi odredbe pristojnega sodišča, opravili hišni preiskavo pri občanu iz UE Ljutomer. Pri preiskavi je bilo najdenih in zaseženih 296 še rastočih sadik prepovedane droge - konoplje.

Poleg rastočih sadik je bilo najdenih še 44 sadik konoplje, ki so bile v fazi sušenja ter 6 delno polnih PVC vreč v katerih so bili posušeni delci te rastline. Odkrita je bila tudi oprema za tako imenovano hidroponično gojenje konoplje.

Prepovedane droge in predmeti so bili zaseženi, zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po čl. 186 KZ-1.

Foto: Fb Policijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2019 ob 15:17 hahaha gost

      ste vij cela droga ka vas gej

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2019 ob 18:43 lotmerk gost

      Spet en pisec, ki ne loči jabolk in hrušk. V naslovu piše Ljutomerčan. Če je iz območja UE Ljutomer še ne pomeni, da je Ljutomerčan. UE Ljutomer je kar velika in obsega 4 občine.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2019 ob 0:23 Lissa gost

      Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.